Verslag SHO E2 - Slikkerveer E3

Geplaatst op: 30-03-2014

SHO E2 – Slikkerveer E3

Na een reeks overwinningen gaan we vol zelfvertrouwen naar de koploper SHO E2. Helaas is onze keeper Kevin nog geblesseerd aan zijn hand en hebben we een keeper uit E2 mee (alvast bedankt voor je inzet en bereidwilligheid om ons te helpen Marijn). Senna was ook mee gekomen. De aftrap is om 8:30 uur erg vroeg maar goed de kids en de ouders zijn er klaar voor.

1e de beste aanval krijgt Mike al een grote kans maar krijgt een schop te verduren en is geblesseerd aan zijn enkel. Aanval SHO en vrij voor de keeper gaat de bal net over en komen we goed weg. Wij moeten wennen aan het toch vrij grove spel van SHO. Een overtreding op Danijal levert een vrije trap op die we slecht nemen en Alejandro moet er tegen aan om samen met Silke achter hoede stabiel te houden. Theo maant de jongens om gezamenlijk aan te vallen en te verdedigen. Wissels Scott-Roderick/alejandro-Kaj / Mike –Senna. Na een mooie aanval van Slikkerveer over veel schijven scoort Danijal 0-1 en hebben we lucht. SHO krijgt iets meer grip en gaat er vol tegen aan, maar Marijn houdt ons in de wedstrijd met een paar goede reddingen. Slikkerveer ruikt toch de kansen en net voor de rust scoort Senna via de kluts 0-2 Theo en Uhud en de schrijver juichen en de moeders reageren in slow motion! Ja, kleppen en kijken is toch wat he.

2e helft
Aftrap SHO zij hebben geloof in de 2e helft en gaan er vol tegen aan wat uitloopt op de 1e kans die net over gaat.Een rommelige fase volgt en Kaj probeert het van afstand en zijn schot wordt net geblokt. Na een erg schofterige overtreding op Mike wordt de speler van SHO er netjes door zijn trainer uitgehaald en keert niet meer terug. De frustratie neemt toe en Slikkerveer zet meer druk en Kaj scoort met een afstandsschot een fantastisch doelpunt 0-3 Wissels mike-danijal / Kaj-Scot. Slikkerveer zit er bovenop en zijn feller dan in de 1e helft.we krijgen kansen en hebben pech met een paar aanvallen. SHO kan geen vuist meer maken en gaan harder spelen wat meer ruimte geeft voor onze jongens.Na een aanval die door alle spelers opgezet is scoort Rick zijn welverdiende doelpunt. 0-4 wissel Alejandro-Kaj we naderen einde wedstrijd en Marijn die uitstekend staat te keepen red nog 2 keer knap . Wederom een overwinning ,prima geknokt en als team gespeeld. Complimenten aan trainer en leiders dat ze zo gegroeid zijn,en de ouders die zich keurig gedragen langs de lijn.