Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Verslag RCL E1 - Slikkerveer E1 | sv Slikkerveer

Verslag RCL E1 - Slikkerveer E1

Geplaatst op: 17-11-2014

Zaterdagochtend 15 november 7.15 uur op een donkere regenachtige parkeerplaats bij SV Slikkerveer…..

Zo begint deze zaterdag voor de kinderen, trainers en ouders van E1. Dat dat te vroeg is voor E1, dat blijkt een kleine 3 uur later als we verslagen door onszelf, RCL en de scheids het veld aflopen… Het wordt voor E1 een slappe, eenrichtingsverkeer eerste helft. Waarbij we allemaal achter de man staan, niet aanspeelbaar zijn, ons weg laten zetten en weinig strijd hebben voor de bal… We maken het RCL erg  makkelijk om te voetballen en onszelf erg moeilijk om te voetballen en ons eigen spel te spelen… de ballen komen niet aan, er zit steeds een voetje van RCL tussen en er worden veel persoonlijke fouten gemaakt. In de rust staan we dan ook met 2-0 achter en het ergste is dat het nog verdiend is ook.  We hebben vandaag moeite op het middenveld, het zwaar in de verdediging en de aanvallers bereiken elkaar maar heel sporadisch en dan zijn we ook maar heel even gevaarlijk.

De tweede helft zijn we, waarschijnlijk door een donderpreek, wat beter dan de eerste helft. We krijgen in de 4e minuut een bal op de lat van Skip op aangeven van Rick. In de 9e minuut wordt Rick gemeen neergehaald, maar we hebben vandaag een scheids die werkelijk een schande is voor de hoofdklasse…. Elke uitbal is voor RCL, zij mogen duwen, trekken, slaan maar als wij een tikkie uitdelen gelijk een vrije trap tegen… het was heel duidelijk dat hij maar 1 doel voor ogen had en dat was RCL laten winnen en dat zo onsportief mogelijk…
We krijgen de tweede helft echt wel een aantal kansen, maar er is geen rust in ons spel vandaag… balletjes worden te snel weggeschoten en niet gekeken of er iemand echt vrij staat.. De paar kleine kansen die we creëren hebben dan ook geen overtuiging en gaan er dan niet in. In de 15e minuut escaleert het tijdens een corner, de scheids die de hele wedstrijd al te veel toe liet door RCL, terwijl onze kinderen vaak aangaven dat het niet kon wat er gebeurde  (Silke kreeg zelfs een elleboogje op zijn gezicht maar werd uiteraard niet gezien)Roderick is het nu zat en geeft zijn tegenstander een zet terug, deze speelt de stervende zwaan en gaat overdreven vallend over de grond… Roderick wordt er 5 minuten uitgestuurd door een vermeende elleboog… wat een nare en vervelende scheidsrechter… Maar de scheids laat ons met 8 man spelen wat gelijk resulteert in een doelpunt voor RCL 3-0, bedankt scheids!!! Onze kinderen krijgen in de laatste 10 minuten nog 3 corners, een vrije trap, een kleine kans van Evani… maar ipv dat wij scoren, scoren zij de 4-0..

Conclusie: Erg slappe wedstrijd van Slikkerveer tegen een RCL die hier goed van profiteert… en daarnaast een dieptrieste scheids die echt nooit in de hoofdklasse zou mogen fluiten omdat hij de hele wedstrijd verpest met zijn partijdige houding…. As. woensdag een 7x7 wedstrijd tegen GHVV voor de Rijnmond Cup… alle koppies weer omhoog en laten zien dat wij het echt wel kunnen en dat dit gewoon een slippertje was, wat elke ploeg kan overkomen.. en volgende week  weer een 9x9 wedstrijd thuis tegen een andere sterke ploeg HBS maar wel op een Slikkerveer tijd namelijk 11.15 uur….