Let op: Woensdag 26 september 17.30 uur teamfoto's alle mini-pupillen (MP1 t/m MP4). Svp. alle teams op tijd aanwezig.

Verslag NSVV MB1 – Slikkerveer MB1

1-0

Geplaatst op: 13-12-2015

Vandaag 12-12-2015 speelde de  MB1 van Slikkerveer uit tegen NSVV MB1. Het was met 8 graden best fris, maar gelukkig droog! Het veld was niet de beste van zijn soort, maar de meiden hadden er zin in en dat was te merken en dat merkte NSVV ook. De verdediging van Slikkerveer stond goed en het middenveld onder aanvoering van Sam deed NSVV terugzakken waardoor Slikkerveer meer op de helft van NSVV speelde. Maar doordat Slikkerveer met zoveel meiden vooruit speelde kreeg zo af en toe NSVV toch de ruimte die ze wilde en helaas kwam Slikkerveer na 10 minuten met 1-0 achter. Gelukkig wist Slikkerveer zich met Amy als linkerspits snel te herpakken en ze scoorde na 5 minuten de 1-1! De meiden van Slikkerveer gingen hierdoor nog beter voetballen, ze speelden op de helft van de tegenstander en domineerde het middenveld. Slikkerveer kreeg vele kansen, maar wist ze niet te benutten. Toch werd het dominante spel van Slikkerveer beloond door een goal van wederom Amy! 1-2 rond 30e minuut. Tegen de rust liet Slikkerveer zich iets terugzakken, en gaf hierdoor NSVV meer kansen en net voor rust scoorde NSVV de gelijkmaker!

Na de rust probeerde NSVV meer druk te zetten op Slikkerveer maar zoals als eerder geschreven stond de verdediging van Slikkerveer met Debbie als laatste vrouw als een huis en was NSVV eigenlijk nooit echt gevaarlijk en als ze erdoor kwamen stond Marissa er nog als keeper. Slikkerveer probeerde met hun uitstekende middenveld de voorhoede te bereiken, maar het lukte niet om dit af te ronden! Pelin, Romy en Sylvia probeerden het wel maar hij mocht er niet in. De eindstand is bij 2-2 gebleven! Een verdiend punt erbij! Zoals ik vorige week al schreef: "De winst komt eraan!"

De opstelling: Marissa, Debbie, Dian, Louise, Iris IJ, Iris v.H, Luna, Farah, Sam, Pelin, Amy, Sylvia en Romy.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x