Verslag NSVV E2- Slikkerveer E3

Geplaatst op: 11-05-2014

Zaterdag 10 mei. Op de laatste regenachtige competitiedag van E3 moest gespeeld worden tegen NSVV.

Helaas zat de vakantie nog in de benen van de jongens van Slikkerveer ( kaj was er niet bij want die vierde nog vakantie) en dat resulteerde erin dat de wedstrijd eindigde met de stand 3-1.
Het was duidelijk niet de dag van E3, ze waren niet fel genoeg, lieten zich in duels aftroeven en voor het doel werd steeds verzuimd de kansen af te maken.
Silke wist in de 22e minuut nog de 3-1 te scoren.

Echter is het niet terecht om de competitie met een teleurstellend verslag te eindigen en daarom blikken we even terug op de gehele competitie.
E3 heeft het namelijk super gedaan dit seizoen. Er zit een duidelijke stijgende lijn in het elftal, iedereen is gegroeid en er stond een echt en hecht team op het veld.
Ze zijn derde geëindigd in een competitie met ook meerdere tweede jaars  elftallen en wij hebben ons goed laten zien in de competitie als allemaal eerste jaars E spelers.
Zelfs tegen de ploegen die eerste en tweede zijn geëindigd ZBVH en SHO hebben wij laten zien dat we goed kunnen voetballen en hebben beide elftallen in een wedstrijd met heel goed voetbal afgetroefd.

Dus jongens, leiders en ouders van E3, we kunnen dit seizoen met opgeheven hoofd afsluiten en ons nog laten zien op de twee toernooien die eraan komen.
Het was een heel mooi jaar, met mooie wedstrijden, strijd, vriendschap en als klapper een topweekend met zijn allen in Berg en Dal, want kunnen we nog meer wensen.

Applaus voor de kanjers van E3!!!!