Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Verslag Jodan Boys E1 - Slikkerveer E1 | sv Slikkerveer

Verslag Jodan Boys E1 - Slikkerveer E1

Geplaatst op: 12-11-2014

08/11/2014 Jodan Boys E1 vs sv Slikkerveer E1

opstelling , Kevin op de goal
verdedeging , Rens , Danijal en Alejandro
middenveld , Skip en Roderick
aanval , Jayson ,Mike en Rick
wissels Silke , Scott en Evani

Er was een lekker zonnetje en de mannen hadden er zin in . Slikkerveer trapte af en Danijal gaf een lange bal op Rick en die schoot op de paal en uit de rebound schoot Roderick m binnen . 0 1 . Aanval Jodan Boys en Kevin zat er goed tussen . Weer een aanval Jodan Boys en deze keer had Kevin m klemvast . Slikkerveer rukt op maar wordt gestuit en n counter van Jodan Boys en er wordt goed verdedigdt door onze jongens . Slikkerveer bouwt weer op met n lange bal op Roderick , die paast weer door op Rick , die wordt gevloerd maar er werd niet gefloten dus tegenaanval van Jodan Boys die werd goed verdedigd . Alejandro wordt gewisseld voor Scott . Jayson wordt gewisseld voor Evani en Skip wordt gewisseld voor Silke . Jodan Boys vallen n paar keer aan maar worden onschadelijk gemaakt door Rens en Scott . Slikkerveer valt weer aan en Evani krijgt een kans om te schieten en raakt de lat .Jodan Boys valt aan en verdient een corner . De corner wordt onderschept en Slikkerveer is weg met Rick die paast op Mike en die schiet op de keeper . Jammer hoor .Vlak voor rust krijgen we nog n vrije trap maar die levert niks op .
Rust , ff wat vitamientjes en we gaan er weer voor .

2e helft . Jayson ,Alejandro en Mike komen er weer in voor Rens , Roderick en Rick . Jodan Boys trapt af en mag zomaar doorlopen en schiet op de lat . Wakker worden mannen!! Dan n aanval van Slikkerveer over rechts met Jayson , maar die wordt verdedigd door 3 man , tegen aanval Jodan Boys maar Kevin zit er tussen  .Aanval Slikkerveer maar wordt gestuit . Vrije trap van Danijal en die wordt tot corner gewerkt . Skip neemt de corner en schiet m bij de tweede paal , daar staat Evani en kopt m erin 0 2 . Roderick wisseld met Silke . Slikkerveer zoekt weer de aanval en Jayson zet hem voor waar Evani weer staat en die kopt m er gewoon weer in . 0 3 .Slikkerveer had ff een sterke fase en dat levert weer een corner op . Jayson neemt m en zet voor, de bal wordt op t doel geschoten maar wordt van de lijn gehaald .Mike wordt gewisseld voor Rick .Aanval van Jodan Boys en die schieten op de goal maar  Kevin red . Aanval Slikkerveer en verdienen een corner . Skip neemt m en Roderick schiet net voorlangs .Rens wisseld met Danijal .Aanval Slikkerveer met Skip via Roderick naar Jayson en die schiet net over .Aanval Jodan Boys en die mogen nog ver komen en schieten voorlangs .Tegenaanval Slikkerveer met Rens , Evani , Roderick die paast naar Rick en die schiet net voorlangs .Slikkerveer krijgt nog n corner , Evani neemt en die wordt weggewerkt en weeropnieuw ingebracht ,Evani krijgt m voor zn voeten en schiet m op de keeper . N paar minuutjes nog . Aanval Slikkerveer en Rick wil schieten maar er zit net n voetje tussen . Laatste corner voor Jodan Boys maar levert niks meer op . En de scheidsrechter fluit af .

0 - 3 gewonnen . Klasse mannen . een leuke pot voetbalSliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x