Let op: Donderdag 20 februari 20.00 uur: Slikkerveer - Barendrecht (oefenwedstrijd)

Verslag IJVV De Zwervers MB1 - Slikkerveer MB1

Geplaatst op: 13-09-2015

12-09-2015

Verslag MB1 SV Slikkerveer: Vandaag speelde  een gehavend MB1,  door vele blessures, uit bij IJVV de Zwervers tegen hun MB1.  Gelukkig was de B met een aantal meiden uit de C aangevuld. Bij de Zwervers kwamen onze C  meiden een aantal bekende tegen, deze meiden van de Zwervers speelde ook tegen onze MC1. De meiden van de Zwervers zijn fysiek  sterker en groter. En ze hadden misschien ook meer ervaring als de meiden van ons team. Dit resulteerde in een stormram van de Zwervers en Slikkerveer kon er de 1e helft niet uitkomen. Ondanks alle inspanningen stonden we met de rust 5-0 achter. Na de rust lieten de dames van de Zwervers zich een beetje terugzakken hierdoor kwam Slikkerveer iets meer aan voetballen toe, en af en toe kwam er een counter van de kant van Slikkerveer. Helaas kwam het niet tot scoren!

Maar gelukkig wisten de meiden de schade beperkt te houden. En kwam de eindstand op 6-0. Jullie hebben goed gespeeld en heel veel strijd laten zien.

De opstelling: Marissa, Luna, Jo-lynn, Dian, Iris IJ, Pelin, Elvira, Iris van H, Ayla, Felice, Nienke. Wissel: Amy.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x