Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Verslag Heinenoord D1 – SV Slikkerveer D3 | sv Slikkerveer

Verslag Heinenoord D1 – SV Slikkerveer D3

Geplaatst op: 12-10-2013

Verslag  12 oktober Heinenoord D1 – SV Slikkerveer D3

Vandaag voetbalt D3 de laatste bekerwedstrijd in de poule. Als deze gewonnen wordt, zijn we eerste in de poule en gaan we door voor de volgende ronde, best spannend dus voor de mannen. (en voor ons!) Gelukkig zijn ze goed uitgeslapen en komen we eind van de ochtend aan op het sportpark van Heinenoord. Ook het zonnetje is van de partij, kortom, alle ingrediënten voor een mooie wedstrijd!
Heinenoord trapt af en we zijn begonnen. Eerst is het rustig even aftasten en dan in de 6e minuut de eerste goal! Na een voorzet van Collin, scoort Deejay 0-1. Yes! Nadat Jovainy helaas een mooie kans mist, is het in de 12e minuut weer raak. Een prachtig schot van Juwensli maakt 0-2! Gelijk daarna, 14e minuut een corner van Davey en hoppa, 0-3, weer door Juwensli. Heel mooi, we gaan goed!
De aanvallen gaan door, in de volgende minuut gelijk weer een mooi schot van Bo, helaas, recht in de armen van de keeper… Nu komt Heinenoord even op stoom en laat Tommy een paar keer zien, dat hij goed in vorm is. In de laatste paar minuten redt hij een paar mooie ballen. Daarna volgen nog een lange actie van Juwensly die helaas mislukt en een afstandsschot van Jens die maar net over gaat. Jammer! Na een prima verdedigingsactie van Thijs, gaan we de rust in.
Na de rust trapt Slikkerveer af en al snel volgt een voorzet van Sem op Davey die meteen de 0-4 op het scorebord zet, mooi! Even later weet Heinenoord dan toch een tegendoelpunt te scoren. De sterspeelster van dat elftal maakt er 1-4 van. Ze hebben de smaak te pakken en daar houdt Gianni nog even goed de bal af, zodat het niet nog een keer tot scoren komt. Weer een mooie actie van onze jongens, waarbij Davey 3 man voorbij speelt en helaas mist, de keeper stond in de weg! Tommy heeft even niet veel te doen, want het speelt zich nu voornamelijk af aan de overkant. Nu een goede actie van Bo op Deejay en dat levert weer een mooi doelpunt op, 1-5! De aanvallen gaan door en na een strakke voorzet van Deejay, knalt Nick ‘m er keihard in! 1-6 en dit is dan ook gelijk de eindstand.
D3 is bovenaan in de poule geëindigd en dat betekent dat ze naar de volgende ronde in de bekercompetitie gaan, super gedaan jongens!
In de kleedkamer hebben de ouders van Job voor champagne gezorgd, dus knallende kurken en een heleboel gejuich! En het bleef nog lang onrustig in die kleedkamer…
Als laatste citeer ik nog even de keeper van Heinenoord tegen zijn teamgenoten: ‘Als je niet naar de doelpunten kijkt, ging het best goed’.

Daarnaast is er ook een leuk filmpje gemaakt, dat op Youtube staat : Klik hier
Daarnaast heeft D3 ook een eigen website: Klik hier