Let op: Alle trainingen voor nog niet begonnen jeugdelftallen zijn met een week uitgesteld naar maandag 27 augustus. Zie noodklok.

Verslag HBS E1 - Slikkerveer E1

Geplaatst op: 08-02-2015

9.00 verzamelen bij het Sliknest en hop naar Den Haag. Het was best koud zo langs de lijn brrrrr.

We zijn begonnen en na 30 seconden al een doelpunt voor HBS! 1-0 mooi afstandschot , we zijn blijkbaar nog niet wakker. Een mooie combi tussen Rick en Mike zorgt voor dreiging, schot op de  paal! HBS komt goed weg. HBS is wel veel feller en zitten er steeds goed op, we worden gewoon overlopen en dat resulteert in een 2-0. Na wat gemopper van de trainers zijn we hopelijk wakker. Rick passed  op Skip , hij haalt uit en met een mooi afstand schot word het 2-1. HBS gaat gelijk in de aanval en kopt op de paal,  oehh komen we weer goed weg. De bal gaat rond en komt bij Skip , deze haalt weer uit van afstand en scoort een mooi doelpunt zo in de kruising. Lekker dan….! HBS weer in de counter en weer beland een schot op de paal, opletten jongens. Rust..

2e helft begint met een kans voor Slikkerveer maar meer komt er niet uit. HBS komt beter uit de kleedkamer en scoort in de 4e en 5e minuut de 3-2 en 4-2 na niet goed en slap verdedigen van Slikkerveer. HBS is veel gretiger en wint vrijwel elk duel. Kevin redt nog een paar keer maar na een kwartier is het dan toch 5-2, veel te gemakkelijk. We komen toch weer op 5-3 , goal Rick. We lijken weer een opleving te krijgen en hebben nog een goede kans die net over de goal gaat, Spel gaat laatste minuten over en weer zonder dat er veel gebeurt .  eids fluit voor eindsignaal. Deze pot maar snel vergeten en volgende week tegen Quick Boys thuis om 11.15 laten zien dat we wel strijd kunnen leveren.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x