Let op: Donderdag 20 februari 20.00 uur: Slikkerveer - Barendrecht (oefenwedstrijd)

Verslag Feyenoord E1 - Slikkerveer E1

Geplaatst op: 01-12-2014

Op 28-11-2014 speelde Slikkerveer E1 uit bij Feyenoord E1.

Het is vroeg verzamelen. De jongens hebben nieuwe warme jassen aan. helaas mocht dit niet baten bij de winst de stand is 1-4 geworden.

Eenmaal aangekomen bij varkenoord, dat gelegen is naast het Feyenoord stadion, maakt het toch wel indruk op de jongens. Het weerbeeld is nu onder de nul. Feyenoord en Slikkerveer starten. Slikkerveer geeft net te veel ruimte weg. Als het team Slikkerveer eenmaal de bal aan de voet had handelen je naar techniek krijg inzicht en praat met elkaar. Voor je het weet staat je tegenstander er. Maar dat miste ik hierin. Zo pakte jullie het spel op en speelde vervolgens de bal terug richting Feyenoord waardoor hun kans vergroot werd. Het eerste doelpunt werd gescoord door Feijenoord in de 15 minuut.

Tweede helft
De tweede helft verliep beter maar na zo'n 10minuten ging het twee keer in een korte   tijd in de verdediging mis en de bal in het doel van Slikkerveer. 0-3   De jongens herpakte zich in de tweede kwartier werd het 1-3 door Slikkerveer gescoord. Uiteindelijk werd de totalen uitslag 1-4Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x