Verslag DHC E1 - Slikkerveer E1

Geplaatst op: 02-03-2015

Om 10 uur vertrokken vanuit Slikkerveer naar DHC in Delft. Allereerst file rijden, maar toch nog ruim op tijd voor de aanvang van deze oefenwedstrijd. Om 11:10 uur fluit de scheidsrechter voor de aanvang van deze wedstrijd bij een waterkoude temperatuur van rond de 4 graden. Het nodigt niet uit om uit de supergezellige en warme kantine naar buiten te gaan. Eerste aanval van DHC met een schot dat eindigt in de handen van Kevin. De ploegen zijn aan elkaar gewaagd…een afgeslagen corner van DHC wordt gevolgd door een corner van Slikkerveer echter ook deze eindigt zonder resultaat. Goede aanval van Slikkerveer met een schot op de lat van Evany buiten het bereik van de keeper. Prachtige aanval van Slikkerveer over links en na een goede voorzet scoort Mike met een intikkertje de 1-0 voor Slikkerveer. DHC zet druk, willen de gelijkmaker, schot van DHC over het doel van Kevin. Spel golft nu op en neer met kansen aan beide kanten. Een aanval van DHC, verdediging wordt uitgespeeld en van dichtbij maakt DHC de gelijkmaker 1-1. Na een paar minuten weer een schot van DHC, net over het doel. Nu de ene na de andere aanval van DHC, Slikkerveer staat onder druk en krijgt de bal niet meer weg; doelpunt! – 2-1 voor DHC. Slikkerveer laat dit niet op zich zitten en in een volgende aanval scoort Skip de gelijkmaker 2-2. Vrije schop DHC…in de handen van Kevin. DHC zet weer druk op het doel van Slikkerveer. Snelle tegenstoot van Slikkerveer echter afgerond met een iets te onschuldig rollertje van Danijal…de keeper pakt de bal eenvoudig. Corner DHC, niet goed weggewerkt en besloten met een schot op de lat van Slikkerveer, daar komen we goed weg! Goede aanval Slikkerveer, met een goede voorzet, maar ook Slikkerveer krijgt de bal er niet in. Vervolgens een reuzenkans voor DHC maar ook die gaat mis. Het kan nu alle kanten op….en weer een goede redding van Kevin die met zijn voet de bal toucheert op een schot van dichtbij. Het zonnetje begint inmiddels te schijnen. DHC geeft weer wat meer druk en Slikkerveer probeert er met counters uit te komen. Aanval DHC..van dichtbij wordt de 3-2 binnengeschoten. Goede uitbraak van Slikkerveer en schot dat maar net naast het doel gaat. Nu zet Slikkerveer druk, echter de precisie in de eindpass ontbreekt. Poging van Danijal…wordt echter goed verwerkt door de keeper van DHC en de scheids blaast voor de rust.

Na 5 minuten wordt de wedstrijd hervat. Direct druk van DHC op de helft van Slikkerveer. Van korte duur. Slikkerveer produceert een aantal goede aanvallen en nu heeft DHC er moeite mee om er uit te komen. Rick geeft een goede bal op Jason in de ruimte. Jason geeft voor en….Mike maakt de 3-3! Uit de volgende aanval van DHC wordt de bal tegen de hand van een van de Slikkerveer spelers geschoten..penalty voor DHC!...Wordt echter slap ingeschoten en Kevin kan de bal met zijn voet stoppen. In de rebound schiet DHC hoog over. Veel gebrei nu aan beide kanten van het veld. Uiteindelijk een schot van DHC…net naast. En een aanval van Slikkerveer…Scott schiet in het zijnet. Corner van DHC wordt op het doel gekopt…Kevin redt. Corner aan de andere kant..keeper mist de bal…bal wordt in de doelmond geschoten…verdediger van DHC schiet de bal net op tijd uit het doel. Balverlies van Slikkerveer en DHC krijgt een hele grote kans echter deze wordt verprutst. Het kan weer alle kanten op..het is een leuk wedstrijdje met balverlies door beide ploegen door dribbels die te ver worden doorgevoerd. Corner Slikkerveer wordt afgeslagen en een snelle uitbraak van DHC. Kevin redt van dichtbij. Prachtige pass op Roderick…die vrijkomt voor het doel…echter hij krijgt de bal niet lekker op zijn slof waardoor deze kans net naast gaat. Uit een aanval van DHC wordt de bal onderschept…Scott geeft vanaf links voor…bal wordt door de keeper naast gebokst. Uit de corner ontstaat een volgende kans…en wederom uit de doelmond geschoten. Nu toch al een aantal kansen gehad op de 4-3! DHV in de aanval, maar ook niet succesvol in de afronding. De wedstrijd kabbelt naar het einde toe…De scheidsrechter fluit af en 3-3 is een terechte uitslag.