Let op: Woensdag 13-12-2017: Keeperstrainingen gaan niet door.

Verslag Barendrecht MB1 - Slikkerveer MB1

Geplaatst op: 06-12-2015

Wedstrijdverslag MB1 5-12-2015.

De B's traden vandaag aan tegen Barendrecht MB1. De B's wilde graag in hun nieuwe outfit spelen, welke zijn aangeboden door een ouder van een speelster van de B's. Bijgevoegd de foto's van het nieuwe "uit" tenue. Helaas kon de kleur niet omdat het tenue van Barendrecht ook zwart is. Dus toch maar in het vertrouwde rood.

Er stond een straffe wind en daardoor was het ook nog eens erg koud! In de eerste helft speelde Slikkerveer tegen de wind! De tegenstander was al sterk maar de wind deed er nog een schepje bovenop. Slikkerveer had moeite om Barendrecht van haar goal af te houden. Vooral het nemen van de achterballen was een probleem! Door de wind kwamen de ballen maar net buiten het 16-meter gebied. Hier profiteerde de tegenstander 3 keer van wat leidde tot 3 tegen goals! Slikkerveer probeerde het soms wel met Nienke of Romy en Sylvia en Pelin  op de linkerkant maar helaas lukt het niet. Barendrecht brak nog 1 keer uit, waardoor de ruststand 4-0 was.

Na de rust was het aan Slikkerveer om te genieten de wind in de rug. Ook de tactiek werd veranderd van  4-4-2 naar 4-4-3. Met Yasmin als aanvallende middenvelder. Nu kwam Slikkerveer beter aan voetballen toe en speelde ze ook meer van hun goal af. Nu kregen Nienke en Romy meer kansen. Halverwege de 2e helft was het Yasmin die scoorde. 4-1. Helaas scoorde Barendrecht gelijk vanaf de aftrap door concentratieverlies van Slikkerveer de 5-1. Hierna probeerde Slikkerveer nog wel te scoren, maar helaas lukt het niet. En aan het eind maakte Barendrecht nog de 6-1. De wind heeft parten gespeeld met deze wedstrijd maar ik zie wel progressie in het team. Er wordt samengespeeld en onderling met elkaar positief gecommuniceerd. De winst komt er aan!

De opstelling: Marissa, Debby, Dian, Louise, Pelin, Selin, Sam, Farah, Iris, Yasmine, Elise, Nienke, Romy, Luna, Elvira, & Sylvia.