Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Vernieuwd trainingsschema | sv Slikkerveer
Let op: Het clubhuis blijft vanwege verbouwing gesloten tot de ledenvergadering op 16 juli (aanmelden voor de ALV is verplicht)

Vernieuwd trainingsschema

Geplaatst op: 20-10-2015

Er zijn wat wijzigingen aangebracht in het trainingsschema. Ook is er een trainingsschema opgesteld dat in werking treedt bij vorst, sneeuw of hevige regenval in de winter.

Trainingsschema seizoen 2015/2016

Open hier is het trainingsschema voor de winterperiode bij vorst, sneeuw of hevige regenval

Keepers van de keepersopleiding trainen iedere woensdagavond. De F, E en D keepers trainen van 18:00 uur tot 19:00 uur en de C, B en A keepers van 19:00 uur tot 20:00 uur. Er wordt getraind op het keepersveld.

Het trainingsschema is terug te vinden onder het menukopje 'Algemeen'.