Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Verfraaiing entree sportpark | sv Slikkerveer

Verfraaiing entree sportpark

Geplaatst op: 17-11-2020

De onderhoudsploeg blijft ook tijdens coronatijd actief. Zowel binnen en buiten het clubhuis. Onlangs heeft de vereniging van Hugo en Joke van Leenen prachtige roodzwarte zonwerving bij de keuken mogen ontvangen. Ook is de vereniging veel dank verschuldigd aan Frank van Beek. Hij sponsorde afgelopen zomer onder meer het prachtig logo aan de buitenmuur, direct te zien bij binnenkomst. Mede dankzij deze schenkingen kan er nu al helemaal geen misverstand meer bestaan over welke voetbalvereniging is gehuisvest op het Reyerpark!

Alle werkzaamheden die binnen in het clubhuis plaatsvinden, worden later via diverse online kanalen breed uitgelicht. Ook daar is een grote club loyale vrijwilligers hard bezig met veel moois om de club klaar te maken voor de hervatting van het zo gemiste verenigingsleven.

Hugo, Joke en Frankie, bedankt!