Verbouwing Kantine nu volledig afgerond

Geplaatst op: 16-09-2020

In de afgelopen zomer is al hard gewerkt, maar afgelopen week werd ook het laatste gedeelte van de verbouwing van de kantine opgeleverd.

Dit is onder andere tot stand gekomen dankzij een viertal zeer geweldige sponsoren. Frenoflex Kunststofvloeren heeft in de kantine achter de balie een hele mooie nieuwe vloer gelegd en het balkon ook weer voorzien van een nieuwe toplaag. Firma Start + Finish heeft gezorgd voor de juiste verf om de complete bar weer er als nieuw uit te laten zien. ZBN Zonwering heeft mooie rood-zwarte rolgordijnen opgehangen om de zon buiten te houden en de firma Schouten Keuken en Bad heeft een nieuw meubel gemaakt voor in het middengedeelte van het kantineblok.

Uiteraard is het werk verricht door meerdere vrijwilliger, die onder leiding van Hennie Vogelaar hard aan de slag zijn geweest om alles te realiseren.
Alle sponsors en vrijwilliger worden hartelijk bedankt om dit weer mogelijk te maken.

Het bestuur van SV Slikkerveer