Van Driel en Partners nieuwe subsponsor bij Slikkerveer

van-driel-en-partners-nieuwe-subsponsor-bij-slikkerveer

Geplaatst op: 27-12-2017

Nog voor het einde van het jaar 2017 werd bij voetbalvereniging Slikkerveer het contract getekend met nieuwe subsponsor Van Driel en Partners. Het bedrijf is al een aantal jaren lid van de Vrienden van Slikkerveer en bijna letterlijk een buurman van de club.

,,Het is geweldig dat we met Slikkerveer er weer een subsponsor bij hebben, die ook een speciale en warme band met club heeft’’, geeft Slikkerveerder Ron Noorlander aan, die samen met Jan Peekstok Van Driel en Partners de overeenkomst ondertekende in de bestuurskamer van de club.

Van Driel en Partners is het juiste adres voor administratieve ondersteuning en financieel advies. Behalve financiële professionals hebben zijn er fiscale specialisten in dienst, is de salarisadministratie in goede handen en wordt er allerlei advies gegeven op HRM-gebied. Van Driel en Partners geeft deskundig bedrijfsadvies, toegesneden op uw organisatie, is het vertrouwde adres voor alle fiscale, financiële en administratieve vraagstukken, zodat er een goede balans ontstaat tussen kapitaal en expertise.

Van Driel en Partners is gevestigd aan de Kastanjelaan 8a, 2982 CM in Ridderkerk. Meer informatie is te vinden op de website: http://vandrielenpartners.nl.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x