Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Van Der Valk sponsor sv Slikkerveer | sv Slikkerveer
Let op: Open Dag van 22 mei wordt uitgesteld, nieuwe datum volgt

Van Der Valk sponsor sv Slikkerveer

van-der-valk-sponsor-sv-slikkerveer

Geplaatst op: 08-11-2016

Hotel Van Der Valk Ridderkerk heeft zich als sponsor verbonden aan sv Slikkerveer. Al jaren ondersteunt het Ridderkerkse hotel van Freek en Krystle van der Valk diverse maatschappelijk projecten. Met ingang van het seizoen 2016-2017 zal het Ridderkerkse hotel/restaurant ook verbonden zijn aan sv Slikkerveer. Zij zullen de komende vier jaar met hun naam op de borden langs het hoofdveld prijken.

Vernieuwing
Hotel- en restaurantgasten blijven verrassen en tegelijkertijd het vertrouwde gevoel laten behouden: dat is de afgelopen 9 jaar een leidraad geweest. Door in te springen op veranderende behoeften en hard te werken is Van der Valk Hotel Ridderkerk anno 2016 op technisch, functioneel en esthetisch gebied niet meer te vergelijken met 2007. “Stilzitten kan niet, er is altijd iets te doen. Het huidige project is het vernieuwen van ons restaurant. Er wordt momenteel druk getekend voor een andere indeling en inrichting. Het verplaatsten van de lobby, nieuw meubilair, een ruimere garderobe op een andere plek, het verschuiven van de uitgifteplek bij de keuken: we pakken het groots aan. Rond maart 2017 - ten tijden van het tienjarig bestaan - is hopelijk alles klaar” legt Freek uit. “Vanwege de ronding van het gebouw blijft het restaurant in de nieuwe opstelling herkenbaar, maar buiten dat herken je het straks bijna niet meer terug. Ook niet qua kleurgebruik. Van kleurrijk en speels wordt de ruimte warm en chique,” vult Krystle aan. Eigenlijk net zoals op de eerste verdieping, waar vorig jaar een metamorfose werd doorgevoerd in en om de zalen. 

Burgerzaken
Ook buiten de Krommeweg zijn er ontwikkelingen. Sinds maart is Freek eveneens directeur/eigenaar van Grandcafé Burgerzaken, gevestigd in het Ridderkerkse gemeentehuis. “Wij exploiteren het horecagedeelte en de zalen op de begane grond. Qua sfeer wilden we het restaurant stijlvol, maar informeel aankleden. Daarom hebben wij onder meer gekozen voor een grote muurschildering vol verwijzingen naar de historie van Ridderkerk. Omdat de plek in het centrum ligt, is er automatisch aanloop. Mensen die even een boodschap doen op het Koningsplein of iets moeten regelen in het gemeentehuis komen haast vanzelf in aanraking met Grandcafé Burgerzaken. De lunch loopt vanaf het begin goed en het diner wisselend. Dat moet nog een beetje op gang komen. Niet alles kan meteen perfect zijn toch? Ik heb er alle vertrouwen in dat ook dat een succes wordt.”

Hotel- en restaurantreserveringen voor Van der Valk kunnen geplaatst worden via de website Hotelridderkerk.nl of per telefoon via 0180 - 64 69 00. 
Meer informatie over Grandcafé Burgerzaken vindt u via: Grandcafeburgerzaken.nl.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x