Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Valerie de Groot nieuwe coördinator meidenvoetbal bij Slikkerveer | sv Slikkerveer

Valerie de Groot nieuwe coördinator meidenvoetbal bij Slikkerveer

valerie-de-groot-nieuwe-cooerdinator-meidenvoetbal-bij-slikkerveer

Geplaatst op: 25-04-2013

Voor het nieuwe seizoen 2013-2014 is Valerie de Groot de nieuwe coördinator van het meidenvoetbal bij Slikkerveer. In het kader van ‘Even Voorstellen’ spraken wij met Valerie.

,,Ik heb zelf ook gevoetbald, op mijn 13e ben ik begonnen met voetballen bij vv CKC. Na twee jaar, op mijn 15e, ben ik naar SVS Capelle gegaan om daar in de Dames 1 te gaan spelen. Helaas raakte ik al snel geblesseerd waardoor ik afgelopen seizoen genoodzaakt was om te stoppen met voetballen’’, kijkt Valerie terug op haar eigen voetbalcarrière tot dusver.

Inmiddels is Valerie in haar dagelijkse werkzaamheden druk bezig met het volgen van een een brede sportopleiding. ,,Ik doe een opleiding tot Sport en Bewegingscoördinator op het Albeda College te Rotterdam. In mijn pakket volg ik Bewegingsagogiek, waarin ik na deze opleiding verder wil gaan studeren in deze richting’’, aldus Valerie, die inmiddels ook al weer zo’n vijf jaar actief is als selectie trainster bij de F-jes van sbv Excelsior Rotterdam.

Wat zijn je verwachtingen als coördinator van onze meisjesteams bij Slikkerveer ?
,,Klein beginnen, groot eindigen! Hiermee bedoel ik, dat we de wensen en behoeften van enthousiaste meiden, die met plezier bij Slikkerveer voetballen of willen voetballen naleven en dit steeds groter gaan aanpakken. Voor het seizoen 2013-2014 liggen er nog geen concrete plannen op tafel, maar mijn doelstelling is wel om het ‘Meisjesvoetbal’ bij Slikkerveer op de kaart zetten. Ik kijk er naar uit om bij Slikkerveer de komende jaren aan de slag te gaan’’, kijkt Valerie de Groot alvast enthousiast vooruit.


Daarnaast is sv Slikkerveer op zoek naar een trainer voor het Meisjesteam MA1/MB. Wekelijks wordt er tweemaal getraind op de dinsdag- en donderdagavond en op zaterdag competitie gespeeld. Geïnteresseerde trainers kunnen contact opnemen met Frank Kieboom, via telefoon 06-51094454.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x