Vacatures Jeugdtrainers Slikkerveer

Geplaatst op: 19-04-2017

Voor het aankomende voetbalseizoen (2017-2018) is sv Slikkerveer op zoek naar geschikte jeugdtrainers voor zowel de JO19-1 ( A junioren ) als JO15-1  ( C junioren).

Slikkerveer is bezig om de club over de gehele breedte naar een hoger niveau te brengen. Zo is dit jaar onder andere al Clyde Pinas aangesteld als Hoofd Jeugdopleiding. We zijn op zoek naar trainers die passie hebben voor jeugdvoetbal en samen kunnen werken met alle Jeugdtrainers. De trainers die we zoeken hebben minimaal TC3 of willen via de club, bij een langdurige samenwerking, deze cursus gaan behalen. Als jeugdtrainer ben je verantwoordelijk voor alle voetbalinhoudelijke processen. De club op een hoger niveau brengen doen we als team. Je bent  dus als ware een teamplayer. Je werkt nauw samen met elkaar en legt verantwoording af aan ons Hoofd Jeugdopleiding.

Slikkerveer zoekt dus jeugdtrainers die van meerwaarde zijn voor de vereniging, de jeugdopleiding, goed zijn in de communicatie, een staf kunnen managen en dit alles met het doel om Slikkerveer naar een hoger plan te tillen. Is dit de uitdaging die je zoekt als trainer stuur dan je cv naar:

Jan Snijder
vzj@svslikkerveer.nl
o.v.v. Sollicitatie Jeugdtrainer

Profiel:
– Minimaal in bezit van TC 3 diploma (voor J019-1);
– Voetbalinzicht ( spelinzicht-technisch-tactisch-mentaal );
– Affiniteit en aantoonbare ervaring in het geven van training aan JO19  en J015;
– Communicatief  vaardig, Leidinggevend en Organisatorisch sterk;
– Waarborgt de voetbalfilosofie vanuit het Jeugdplan.

Wij bieden:
    –   Prima werkomgeving;
    –   Een vereniging waar plezier en presteren samengaan;
    –   Duidelijke visie in het opleiden van spelers en trainers;
    –   Uitstekende faciliteiten en accommodatie;
    –   Passende vergoeding.