Let op: Woensdag 26 september 17.30 uur teamfoto's alle mini-pupillen (MP1 t/m MP4). Svp. alle teams op tijd aanwezig.

Vacature Wedstrijdsecretaris Jeugd

Geplaatst op: 14-05-2018

Voor onze jeugdafdeling zoeken wij een wedstrijdsecretaris voor de junioren afdeling ( JO19-JO17-JO15). In een enthousiast team draag je zorg voor de administratieve kant van het wedstrijdprogramma. Fungeren als vraagbank voor de Trainers/Leiders en samenwerken met de wedstrijdsecretaris van de pupillen/administrateur.

Het aantal uren is afhankelijk van wat er geregeld moet worden in die week. Zeker is dat de zaterdagmiddag altijd op het programma staat. Voor verdere informatie kan je contact opnemen met Jan Kuiper ( secrdef@svslikkerveer.nl ) of Jan Snijder ( vzj@svslikkerveer.nl ) 06-29091013.