Let op: Alle trainingen voor nog niet begonnen jeugdelftallen zijn met een week uitgesteld naar maandag 27 augustus. Zie noodklok.

Vacature mediazaken

Geplaatst op: 01-06-2018

Onze mooie voetbalvereniging sv Slikkerveer is de laatste tijd sterk gegroeid. Dit neemt ook met zich mee dat er meer leden, vrijwilligers, ouders en andere betrokkenen zijn die we moeten informeren over allerlei zaken. Om die reden zoeken we enthousiastelingen die mee het PR-/communicatieteam willen versterken door onder andere de website breder op de kaart te zetten en daarnaast ook onze socialmediakanalen op te zetten en verder vorm te geven.

Als lid van het PR-/communicatieteam word je verantwoordelijk voor:
- Het voeren van een goede en eenduidige communicatie over sv Slikkerveer;
- Zorgen dat iedereen via diverse kanalen zo goed mogelijk op de hoogte wordt gehouden van het laatste nieuws;
- Up-to-date houden van de website;
- Schrijven van verslagen.

Lijkt je deze vrijwilligers-vacature je interessant, en wil je de bekendheid van sv Slikkerveer verder vergroten, neem dan contact op met:
Arjan 't Jong (bestuurslid PR en communicatie)
pr@svslikkerveer.nl