Vacature Hoofd Jeugdopleiding

Geplaatst op: 12-10-2016

Om het beleidsplan van sv Slikkerveer meer inhoud te geven, zijn wij opzoek naar een enthousiaste gediplomeerde hoofd jeugdopleiding.

Hoofd jeugdopleiding bij sv Slikkerveer

Sportvereniging Slikkerveer uit Ridderkerk is aangesloten bij de KNVB en komt uit in de 3e klasse zondag. Onze club heeft een sterke sociale functie in Ridderkerk, met als één van onze pijlers de jeugd. Onze vereniging die in 1920 is opgericht bestaat bijna 100 jaar. De periode tot het 100-jarig bestaan, dus tot 2020, willen wij dan ook gebruiken om onze groeiende jeugdopleiding te professionaliseren. Hiervoor zoeken wij een enthousiaste hoofd jeugdopleiding.

Wat wordt er verwacht van jou?

Bij sv Slikkerveer streven wij ernaar om al onze spelers constant beter te maken, waarbij we heel nadrukkelijk de ontwikkeling van de jeugd zeer hoog in het vaandel hebben staan. Het hoofd jeugdopleiding weet de belangen van de club te vertegenwoordigen, is bereid te werken volgens de uitgangspunten van sv Slikkerveer en kan goed organiseren.
Wij zoeken een hoofd jeugdopleiding, die:
• kan organiseren en motiveren;
• spelers van de jeugd juist weet te raken;
• sterk is in positief coachen van de trainers/ begeleiders;
• een communicatief sterke teambuilder is;
• aantoonbare ervaring heeft in het opzetten van een professionele voetbal jeugdopleiding;
Tevens zal het hoofd jeugdopleiding mede verantwoordelijk zijn voor het aanstellen, begeleiden en beoordelen van jeugdtrainers.

Ben jij geïnteresseerd, dan kunt je je sollicitatie richten aan de secretaris van de club Rinus Hitzert via mailadres secretaris@svslikkerveer.nl Je sollicitatie en CV opsturen kan tot en met 31 oktober 2016.