Coronaprotocol Slikkerveer (update 28 februari)

update-coronamaatregelen

Geplaatst op: 28-02-2021

Nog steeds gelden er maatregelen voor sportverenigingen in verband met het coronavirus. Dit zijn vanaf 3 maart de geldende coronaregels die het bestuur hanteert:

Algemene uitgangspunten

• Blijf thuis bij klachten en laat je testen
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Vermijd drukte
  • Ben je in aanraking gekomen met een besmet persoon? Dan bestaat de kans dat je op last van de GGD in thuisquarantaine moet: meer informatie.

Landelijke maatregelen

• Alle competities zijn stilgelegd
  • De kantine is gesloten (behalve voor afhalen van het jubileumboek en onderhoudswerkzaamheden)
  • Kleedkamers zijn gesloten
  • Er zijn geen toeschouwers welkom bij de trainingen en wedstrijden
  • Sporters tot en met 26 jaar mogen in teamverband trainen en onderling wedstrijden spelen
  • Zodra de sporters van 13 jaar en ouder het veld verlaten moeten zij zich weer aan de 1,5 meter maatregel houden
  • Sporters van 27 jaar en ouder mogen met maximaal 2 personen trainen, zolang er minimaal 1,5 meter tussen zit. Dus geen partijvormen!

Slikkerveer protoctol

• Trainingsschema’s voor de jeugd blijven ongewijzigd
  • Senioren van 27 jaar en ouder mogen in groepen van twee personen trainen en op 1,5 meter afstand. Zorg dat herkenbaar is bij welke groep iedere speler hoort, werk met vast groepen en ga niet mixen
  • Voor ASS-teams geldt dat één ouder/verzorger aanwezig mag zijn tijdens de wedstrijden en trainingen
  • Kom omgekleed naar de club en verlaat na afloop van een training en wedstrijd zo snel mogelijk het sportpark
  • Geblesseerde spelers kunnen terecht bij de verzorging en moeten voorafgaand een afspraak maken bij de verzorger, eventueel via de begeleiding. Neem een eigen handdoek mee en registreer je bij binnenkomst in de verzorgingsruimte
  • Elke week worden onderling oefenwedstrijden gepland, die worden aangekondigd op de website
  • Trainers/begeleiders wachten bij wedstrijden en trainingen hun spelers op bij de poort en begeleiden hen daar direct na de wedstrijden en trainingen weer naar toe.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar het protocol van NOCNSF.

Het doel van deze maatregelen is om contact- en reismomenten te beperken. Uiteraard betreuren wij als bestuur dat er nog steeds niet onder normale omstandigheden gesport kan worden. Wel willen wij meedenken en meewerken om tijdens deze moeilijke omstandigheden onze bijdrage te leveren aan de inperking van deze pandemie. Het bestuur hoopt op ieders begrip.