Uitslagen/standen/HDI Gerling klassement

Geplaatst op: 04-10-2013

zoals een ieder gemerkt heeft zaten er de afgelopen weken vaak fouten in de uitslagen/standen etc... Deze gegevens worden geautomatiseerd aangeleverd door wedstrijdprogramma.com. De afgelopen periode is er kortstondig een proef geweest om deze gegevens rechtstreeks van de KNVB over te nemen, gezien de hoge kosten en de verplichting tot het maken van reclame voor de sponsoren van de KNVB alsmede het niet correct aanleveren van gegevens hebben we besloten hier niet verder mee te gaan. Door deze mix van dataleveranciers kwam het voor dat de gegevens op de site niet correct werden weergegeven.

Vandaag 4/10 is er een schoningsactie gedaan in de database en alle gegevens zijn weer in orde en worden correct weergegeven. Mochten er nog uitslagen niet correct worden weergegeven stuur dan even een mail naar web@svslikkerveer.nl met de gegevens van de betreffende wedstrijd. Nu alle informatie weer correct is zal na het weekend ook het HDI Gerling klassement weer worden bijgewerkt.

Omdat de gegevens nu handmatig moeten worden bijgewerkt kan het zijn dat het iets minder snel actueel is. Als regel kan worden aangehouden dat op zaterdag en zondag rond 19.00 uur alle actuele standen en uitslagen op de site staan. Wedstrijdwijzigingen vanuit de KNVB worden verwerkt op donderdag om 18.00 uur