Uitreiking cheque sponsormuntenactie Albert Heijn

uitreiking-cheque-sponsormuntenactie-albert-heijn

Geplaatst op: 12-01-2016

Afgelopen maandagavond 11 november 2016 werden aan alle deelnemende verenigingen en stichtingen de cheques uitgereikt in de kantine van de Albert Heijn in de Ridderhof. Ook sv Slikkerveer had deelgenomen aan de spaaractie met sponsormunten in de maanden november en december van het afgelopen jaar. Namens Slikkerveer nam bestuurslid Arjan 't Jong de cheque van € 357,35 in ontvangst. Het bedrag dat is gespaard door de leden en supporters van de vereniging. In totaal werden aan 32 verschillende organisaties cheques uitgereikt voor een totaalbedrag van € 10.000,-. De beide AH's (Ridderhof en Dillenburgplein) keken tevreden terug op deze actie en hoopt deze in het najaar weer te kunnen herhalen.

Het bestuur bedankt iedereen die met deze actie zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan dit mooie resultaat.