Trainingsveld vanaf woensdag buiten gebruik

Geplaatst op: 23-09-2013

In verband met de komende werkzaamheden aan zowel de Populierenlaan en ons parkeerterrein, is het trainingsveld vanaf aanstaande woensdag 25 september 2013 buiten gebruik gesteld. Ook mogen er dan geen voertuigen meer geplaatst worden op en rond het trainingsveld in verband met de te starten werkzaamheden. Zoals inmiddels op het huidige parkeerterrein te zien, is daar inmiddels een grote fietsenstalling gerealiseerd voor kinderen van het Farel College. De eerstvolgende fase van de werkzaamheden is nu gericht op de Populierenlaan, waar 2 nieuwe rotondes zullen verschijnen, maar zal daarnaast ook ons trainingsveld getransformeerd worden in een nieuw parkeerterrein. Nadere informatie volgt, zodra dit bekend wordt gemaakt.

Voor de goede orde, de laatste trainingen op het trainingsveld kunnen op dinsdag 24 september 2013 plaatsvinden, daarna niet meer.
Uiteraard bedanken wij iedereen op voorhand alvast voor de medewerking hierbij. Des te sneller zullen de werkzaamheden afgerond kunnen worden.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x