Trainingskamp VE1 op de Cauberg

1-0

Geplaatst op: 01-02-2013


Op vrijdag 25 januari vetrok de selectie van VE1 voor haar jaarlijkse trainingskamp. Dit keer werd “Landal Kasteeldomein de Cauberg ” de uitvalsbasis voor een loodzwaar trainingskamp.  Doordat het programma vooraf niet bekend was gemaakt in verband met de nodige verrassingen bleef voor een enkeling toch weer heel erg spannend. Vooraf was al wel een deel van het programma gelekt naar de pers, maar dat bleek naast de waarheid te zitten en was dus bedoeld om iedereen zand (of beter gezegd sneeuw) in de ogen te strooien. Bewust was ervoor gekozen om de huisjes te huren die zo ver mogelijk vanaf de receptie af lagen, hetgeen toch telkens goed was voor een wandeling van 1 km heen en 1 km terug over glooiende terrein.


Verder was natuurlijk de locatie, boven op de Cauberg zo gekozen, dat bergje-op en bergje-af zeker van toepassing was, maar uiteindelijk ook bergje-in een zekerheid werd. Zo'n 40 meter onder de grond ligt namelijk en rijkelijk grottenstelsel waarin gefietst kon worden. De roadmap van dit gangenstelstel zit waarschijnlijk bij Ron in het hoofd geprent, want ook zonder gids en licht wist Ron de weg. De rest van het weekend bestond uit nog meer teambuildingsopdrachten, sporten en tactische besprekingen, want de tweede helft van het seizoen komt er aan en dan moet de selectie van VE1 er nog hard aan trekken om de positie op de ranglijst ten opzichte van vorig jaar, dit seizoen sterk te gaan verbeteren.


Een winnaar van de klaverjascompetitie kon trouwens niet worden aangewezen, want er was teveel met het mes op tafel gespeeld. Maar Willem kwam er wel het dichtste bij in de buurt om tot slimste kaarter te worden uitgeroepen. Dat is wel te zien op de foto. Al met al was het weer een leerzaam trainingsweekend, dat uiteraard voldoende gesprekstof voor de komende weken op zal leveren. Goed ingevoerde bronnen bevestigen overigens al dat het volgende trainingskamp er weer aan zit te komen. Syl heeft de nieuwe bankrekening daarvoor al geopend. Er kan weer gestort worden.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x