Let op: Woensdag 26 september 17.30 uur teamfoto's alle mini-pupillen (MP1 t/m MP4). Svp. alle teams op tijd aanwezig.

Trainerswissel bij Slikkerveer

Geplaatst op: 06-04-2018

De resultaten van de laatste weken van ons vlaggeschip, het eerste elftal, hebben er toe geleid, dat het op de ranglijst inmiddels op de laatste plaats staat en handhaving met nog een zevental wedstrijden te gaan een zeer lastige opgave is. Het bestuur heeft daarom besloten om voor het restant van het seizoen trainer Warry van Wattum aan te stellen om handhaving te proberen te bewerkstelligen. Dit betekent dat trainer Danny Wijnstekers per direct van zijn taken is ontheven.

,,Uiteraard is dit geen leuke situatie voor de club, het bestuur, de technische staf en Danny. Maar we willen met Slikkerveer ook volgend jaar in de tweede klasse uitkomen en hebben gekozen om met de aanstelling van Warry veel trainerservaring binnen te halen om ons daarbij te helpen'', aldus bestuurslid voetbaltechnische zaken Ruud Naaijkens en voorzitter Joop van Ettinger.