Let op: Het clubhuis blijft vanwege verbouwing gesloten tot de ledenvergadering op 16 juli (aanmelden voor de ALV is verplicht)

TOGB A1 - Slikkerveer A1 (vriendschappelijk)

Geplaatst op: 12-01-2013

Het vetpercentage na de feestdagen was voor vele boys na al die kalkoenen, appelflappen en oliebollen veel te hoog zodat er afgelopen week keihard getraind werd door de HDI-Gerling brigade. Coach Ernst hoorde het woord "kampioenschap" vele malen vallen maar (terecht) wilde hij hier niets over horen aangezien we maar eerst het gat moeten dichten met koploper SHO. Gelukkig konden we vandaag oefenen in Berkel tegen T.O.G.B. voordat aanstaande zaterdag dus de kraker tegen SHO op het programma staat.

Zonder de Tank (Eurodisney), Rootje en Alex werd er rond 15.00 uur aangevangen op een vrieskoude zaterdag. Al snel vier de eerste goal. Robbie speelde Huub aan en strak schoof hij de bal binnen. Meteen daarna een splijtende pass van Kenchie op Romano maar de keeper kon zijn heiligdom van doorboren vrijwaren. Al snel werd duidelijk dat Slikkerveer een maatje te groot was voor haar tegenstander en Robbie kon door twee "pisballegies" de score opvoeren. Wel voor rust een tegentreffer doordat de spits simpel langs drie (!) verdedigers liep en Rickie verschalkte. Tijdens de rust een siroopie waar een kom snert meer op zijn plek was geweest. Gerard kwam de geblesseerde Mitch vervangen (duidelijk met zijn verkeerde schouder uit bed gestapt..) en ook Dimmagie kwam de gelederen versterken (mooie pot hè, vorige week..). Robbie zette Huub vrij voor de goal en even daarna kapte eerstgenoemde een man of drie uit en schoof onberispelijk nummer vijf binnen.

Ook Kenchie deed nog een duit in het zakkie en uit een vrije trap schoof Dywan/Imon fraai de zevende treffer binnen. Door concentratieverlies moest Rickie nog éénmaal vissen. Conclusie: een zeer gemakkelijk gewonnen wedstrijd en of dit perspectief biedt voor aanstaande zaterdag...?Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x