Toernooiwinst voor E3 bij LMO E1 toernooi

toernooiwinst-voor-e3-bij-lmo-e1-toernooi

Geplaatst op: 14-05-2016

Na het ongeslagen kampioenschap in de competitie, waren de kampioenen klaar om  zich te richten op de toernooien die nog moesten volgen.

Het eerste toernooi was afgelopen bevrijdingsdag bij LMO. Een mooie zonnige dag en een goede toernooi organisatie moesten ervoor zorgen dat dit een mooi vervolg werd op het afgelopen kampioenschap. Een toernooi bij LMO met op één na alleen maar E1 elftallen zette de jongens al vroeg op scherp.

De eerste wedstrijd werd gevoetbald tegen GHVV E1, nog een beetje onwennig om tegen een E1 team te ballen werd met uiteindelijk een goed resultaat de wedstrijd beëindigd, 1-1.
De tweede wedstrijd waren de jongens gewend en werd met een paar mooie goals Kocatepe E1 uiteindelijk simpel met 4-2 verslagen.
De derde wedstrijd tegen DSO E5 ging niet makkelijk, maar de tegenstander was dan ook van een hoog niveau, na een spannende pot met aan beide kanten veel kansen, eindigde de wedstrijd met de bekende brilstand, 0-0.
Na een kleine pauze maakte de spelers van E3 zich klaar voor nog 2 belangrijke wedstrijden, de eerste plaats was nog in zicht en iedereen was er klaar voor. De vierde wedstrijd moest E3 tegen onze buren Bolnes E1. Na eerst 1-0 voor te hebben gestaan werd het aan het einde nog 1-1, de jongens gaven het toch niet op en net voor het einde van de wedstrijd werd de winnende 2-1 gemaakt.
Nu nog 1 wedstrijd te gaan, coach Rakesh deed nog een tactische bespreking en de spelers wisten wat er moest gebeuren om het toernooi te winnen.
De laatste wedstrijd werd gespeeld tegen LMO E1, er moest gewonnen wonnen. Slikkerveer begon fanatiek aan de wedstrijd, gesteund door veel publiek, stonden de jongens al na 10 minuten voor met 2-0, het ging zo goed dat het toernooikampioenschap al binnen was, maar niets was minder waar, want LMO begon ook te voetballen en al snel stond het 2-2. Coach Rakesh en de ouders pepte de jongens nog een beetje op en al snel was het 3-2 en kort daarna 4-2. LMO mocht nog een goaltje maken, maar de winst was binnen!
Nog een beetje twijfelend over het doelsaldo werd toch al snel duidelijk dat Slikkerveer E3 kampioen van het LMO E1 toernooi was geworden. Nog even zittend in het zonnetje in afwachting van de prijsuitreiking werd het feestje al gevierd.
Na een lange speech van de voorzitter van LMO mochten de kampioenen de beker ophalen en natuurlijk werd dit niet geruisloos gevierd!
Een top prestatie waar zeker een stukje over geschreven mocht worden! Dus hierbij!