Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Tijdelijk geen oud papier meer inleveren | sv Slikkerveer

Tijdelijk geen oud papier meer inleveren

Geplaatst op: 27-03-2014

In verband met afspraken met de gemeente Ridderkerk wordt deze week de inmiddels overvolle oud papier container op het parkeerterrein verwijderd en voorlopig niet teruggeplaatst, omdat de kosten voor ons als Slikkerveer niet opwegen tegen de baten. Pas als er meer duidelijk is over het nog op te leveren parkeerterrein op ons oude trainingsveld komt er wellicht weer een nieuwe mogelijkheid om oud papier in te zamelen. Gesprekken hierover lopen op dit moment nog, omdat niet duidelijk is wanneer de plannen met het nieuwe parkeerterrein klaar zijn en hoe deze eruit zullen gaan zien. 

Voorlopig vragen wij aan de inzamelaars van het oud papier om deze of thuis aan te bieden via de maandelijkse ophaalservice, die andere verenigingen verzorgen in alle wijken in Ridderkerk of u kunt het op het parkeerterrein naast de nog overgebleven papiercontainter zetten van het koor. Opsparen van oud papier kan namelijk best nog wel even duren voordat er een definitieve oplossing gevonden is voor het eventueel hervatten van oud papier inzameling voor Slikkerveer.
 Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x