Tien jubilarissen op nieuwjaarsreceptie sv Slikkerveer

Geplaatst op: 04-01-2016

Tijdens de afgelopen zondag 3 januari gehouden nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging sv Slikkerveer werden maar liefst in totaal tien jubilarissen in het zonnetje gezet.

,,Als vereniging staan we er goed voor, maar het kan altijd beter. We hebben op dit moment om precies te zijn 804 leden, al zijn ons afgelopen jaar helaas wel een aantal echte Slikkerveerders ontvallen. Op 7 oktober jongstleden hebben we ons 95-jarig bestaan gevierd met een reüniewedstrijd voor de dames en waren er gelukkig nog veel meer hoogtepunten binnen de club. Ook 2016 zal zeker ook weer een mooi jaar gaan worden´´, kijkt voorzitter Joop van Ettinger positief naar de toekomst.

Als eerste werden daarna de zeven jubilarissen, die 25 jaar lid zijn van Slikkerveer, in het zonnetje gezet. Aanwezig waren Ronald Blouw, Stefan Bode, Dirk Lodder, Sjaak Scheurwater en Martijn Verbaas. Afwezig waren Ed Boumeester en Peter Plaizier.
Daarna stond Joop van Ettinger uitgebreid stil bij de drie jubilarissen die alle drie 60 jaar lid zijn, te weten Theo Klootwijk, Jaap Rijsdijk en Karel Striegel.

,,Dit zijn hele grote kanjers voor de vereniging, die vroeger al speelden op de ´knollentuin´ aan de Veerweg, het gemeentelijk Sportpark en later op het Reijerpark, waarbij ze ook nog eens mee hebben geholpen met de bouw van ons clubhuis. Theo Klootwijk speelde maar liefst 300 wedstrijden in ons eerste elftal, waar hij ook nog eens aanvoerder van was. Karel Striegel speelde 250 wedstrijden in het eerste elftal en Jaap Rijsdijk is er nog steeds bij als supporter van de wedstrijden van ons eerste elftal. Allemaal Slikkerveerders waar ik als voorzitter buitengewoon trots op ben, dat ze nu nog altijd trouw zijn aan onze club´´, aldus Joop van Ettinger.

Tot slot van de nieuwjaarsreceptie mocht Joop ook nog een cheque in ontvangst nemen van € 2500,- die is bijeen gebracht door de leden van de Club van 50 voor de jeugdafdeling van Slikkerveer.

Foto vlnr.: 60 jaar lid Jaap Rijsdijk, Karel Striegel, Theo Klootwijk en Joop van Ettinger.

Foto vlnr.: 25 jaar lid Martijn Verbaas, Ronald Blouw, Joop van Ettinger, Stefan Bode, Dirk Lodder en Sjaak Scheurwater.
Op de foto ontbreken de afwezigen Ed Boumeester en Peter Plaizier.