Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Terugblik trainingskamp 2014 Jong Slikkerveer | sv Slikkerveer

Terugblik trainingskamp 2014 Jong Slikkerveer

terugblik-trainingskamp-2014-jong-slikkerveer

Geplaatst op: 11-03-2014

Woensdag 08 januari
De jongens van Danny en Ashrul werden in de vroege ochtend al om 3:30 op het sportpark verwacht om met de bus af te reizen richting Schiphol. Met veel lol en gelach stapte het 19-koppige gezelschap in de hoofdstad op het Vliegtuig om naar Alicante af te reizen. Voor Rick was het zijn allereerste vlucht, maar gelukkig zat Tony in de buurt om hem moed in te spreken(!). Rond het middaguur kwam Jong Slikkerveer aan in het Spaanse Hotel Albir Garden. Alwaar ze bij aankomst wegwijs werden gemaakt door het reeds aanwezige eerste elftal.
Na kort wat gerust te hebben stond om 15:00 de puzzeltocht van Ruud Naaijkens en Co. op het programma. Een tocht die al jarenlang tijdens ieder trainingskamp de mentale scherpte van eerste elftal spelers op de proef stelt. Kort na vertrek van de hoofdmacht, was het de beurt Jong Slikkerveer om zich te wagen aan de zorgvuldig samengestelde lijst cryptische vragen, feitjes en aanwijzingen die ons door Albir zou leiden. Door slaapgebrek en het ontbreken van de nodige ervaring leidde dit tot verdwaalde spelers en historisch lage scores maar was desondanks een succes omdat iedereen het einddoel (de beroemde Sunshine bar) wist te bereiken.
Niet geheel toevallig was dat ook de locatie waar later op de avond gezamenlijk het ene trainingskamp werd afgesloten en het andere werd ingeluid.

Donderdag 09 januari
Na een vrije ochtend, die vooral werd gebruikt voor het broodnodig herstel van lijf en leden, was het rond 15:00 tijd om te doen waar we voor kwamen: trainen. Er werd uiteraard, met wisselend succes, gepoogd zo nu en dan een bal te raken, maar de energie van de meeste spelers was al vergaan tijdens de voorafgaande buikspieroefeningen.
Dit was namelijk het moment dat de buikspieren voor het eerst gepijnigd werden. En vanaf dat moment zouden die dankzij de grappen en grollen van vaste begeleider en part-time stand-upcomedian, bekend als F. Mental Tony, geen moment van rust meer kennen.
In de avond volgde een verhelderend groepsgesprek waarin de tactische basis werd gelegd voor de tweede seizoenshelft. En na afloop werd deze zware dag afgesloten met het gezamenlijk nuttigen van sportdrankjes verzorgd door de begeleiders Richard van Damme, Salsa Willem en ImDryingOut Tony.

Vrijdag 10 januari
Na een goede nachtrust stond er om 11:00 de tweede training op het programma. Omdat de core in het hedendaagse voetbal zo belangrijk wordt gevonden, was de avond ervoor afgesproken dat de specialist Tony het ‘buikspier-kwartier’ zou leiden. Dit tot tevredenheid van de volledige selectie die dankzij deze training sindsdien met een sixpack door het leven gaat.
In de middag was het tijd om de beentjes los te gooien met een rustige wandeling in het naburige Benidorm. Waar ook het reactievermogen nog werd getraind door het constant ontwijken van een oneindige stroom benidorm bastards op scootmobielen.
In de avond ##### #### ###### ###, ######## ######### ####. ####### ### ### ##### ### ##### #########. ######### ### ##### ###### ## ###. ####### ### ### ##### ### #####, ## ### #### ##### #####. Waarna het tijd was om naar bed te gaan, aangezien er wederom een zware dag op het programma stond.

Zaterdag 11 januari
Zaterdagmiddag stond er een beachsoccertoernooi op het programma. Op een zeer mooi complex, waar FC Utrecht later die middag een wedstrijd zou spelen, was een schitterend zandveld aangelegd. Na het spelen van enkele beachsoccerwedstrijden kon de selectie moe maar voldaan genieten van een fantastisch voetballend groepje 10-jarige spelertjes waaronder zich ook de nieuwe Messi bevond. De wedstrijd FC Utrecht - MCA dat hierna op het programma stond viel logischerwijs ietwat tegen na het zien van deze talentjes.
In de avond werd het trainingskamp gezamenlijk afgesloten onder het genot van een drankje.

Zondag 12 januari
Na - voor sommigen - een korte nacht, werd ’s middags op een terrasje het trainingskamp nabesproken onder het genot van een heerlijk winterzonnetje. De mannen concludeerde dat het een zeer geslaagd trainingskamp was geweest en dat het een flinke stimulans is geweest voor de cohesie binnen het team.

Bedankjes
Dit trainingskamp was uiteraard niet mogelijk geweest zonder de steun van de club en haar sponsoren. In het bijzonder willen wij nogmaals de Stichting Vrienden van Slikkerveer, Transportbedrijf C. Groenenboom B.V. en Groenenboom Containertransferium bedanken.
En hiernaast willen wij ook de begeleidingsstaf een compliment maken voor hun onaflaatbare steun en hun rol in dit trainingskamp.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x