Terugblik Foute avond sv Slikkerveer

terugblik-foute-avond-sv-slikkerveer
Bekijk alle foto's van: Foute avond 21 maart 2014>

Geplaatst op: 02-04-2014

Op vrijdag 21 april organiseerde de sv Slikkerveer een feestelijke avond voor iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt. Het thema van de festiviteiten was een ‘foute avond’ en het mag gezegd – de meeste aanwezigen wisten dat thema prima (uit) te dragen. Zo pakten een aantal mensen flink uit met hun outfits, vonden de glitters en tijgerprints gretig aftrek en was ook het blauwe witte tricot van onze overburen veelvuldig waarneembaar in de kantine (zie foto’s).

De kantine was voor deze avond speciaal omgetoverd tot een ware bar/dancing met een DJ booth, een VIP sectie en een heuse cocktail bar. Waarbij kosten noch moeite gespaard werden om het thema van de avond ook duidelijk terug te laten komen in de aankleding van de kantine. Daarbij mochten uiteraard de glittertjes, palletjes en discoballen niet ontbreken.

Na op de gevoelige plaat te zijn vastgelegd en een eerste welkomstshot te hebben genuttigd konden de aanwezige gasten met de voetjes van de vloer op de muzikale ingevingen van niemand minder dan DJ Non Stop Rob die er met een heerlijke mix van ‘foute hits’ voor zorgde dat er tot in de nachtelijke uurtjes flink geswingd kon worden. 

Langs deze weg willen wij de organisatoren en sponsoren die deze avond hebben mogelijk gemaakt hartelijk bedanken voor hun inzet en bijdrages. Daarnaast natuurlijk ook twee ontzettende dikke duimen voor alle aanwezigen die hebben gezorgd voor een mooie opkomst en een bijzonder gezellige en uiterst geslaagde avond.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x