Terugblik Algemene Ledenvergadering

terugblik-algemene-ledenvergadering

Geplaatst op: 22-06-2019

Op vrijdag 21 juni 2019 werd de halfjaarlijkse algemene ledenvergadering gehouden in de kantine van sv Slikkerveer. Op deze vergadering keek het bestuur van Slikkerveer vooruit naar het komende seizoen, dat over een paar weken al weer op het punt zal staan om te gaan beginnen. Zo werden de nieuwe contributies en de begroting voor het komende seizoen vastgesteld. Bij het agendapunt Bestuurssamenstelling werd de huidige penningmeester Jeroen Capelle weer unaniem verkozen voor een nieuwe periode van 3 jaar. Stefan van Buuren werd als 2e penningmeester opgevolgd door Martijn Verbaas, die eveneens unaniem werd verkozen.
,,Ik ben er trots op dat wij binnen onze club dergelijke kanjers hebben, die naast dat ze zelf voetballen ook nog meer voor hun club willen en kunnen betekenen. De club, dat zijn we met zijn allen, maar dat werkt ook alleen als we het met zijn allen doen'', licht voorzitter Joop van Ettinger toe.

Daarnaast presenteerde William Rijsdijk als voorzitter van de jubileumcommissie alvast een doorkijkje naar alle activiteiten, die er gepland staan voor het jubileumjaar 2020-2021. Binnenkort zal hiervan een overzicht op de website worden opgenomen. Ook Jeroen Capelle blikte nog even uitgebreid terug op de dit seizoen met succes door hem gevolgde KNVB-opleiding voor bestuurders. Op verzoek van de leden is het getoonde filmpje over hetgeen dat centraal staat binnen de opleiding, HIER terug te vinden.