Tenue uit Japan van Jordy Buijs

Geplaatst op: 09-11-2018

Na afloop van de wedstrijd tegen Cabauw overhandigde Arie Werkhoven namens Jordy Buijs zijn nieuwe tenue aan voorzitter Joop van Ettinger. Jordy speelt sinds deze zomer bij het Japanse V-Varen Nagasaki in de hoogste competitie van Japan, de J-League. Inmiddels heeft de oud-Slikkerveerder al weer 13 wedstrijden in de basis gestaan, waarvan een flink aantal ook als aanvoerder. Maar nu de competitie voor dit seizoen naar het einde loopt zal het lastig worden om directe handhaving te bewerkstelligen voor de club uit Nagasaki.

,,Het is geweldig dat Jordy ook vanuit Japan aan ons heeft gedacht en dat we weer een heel mooi shirt mogen toevoegen aan onze ere-gallerij. We hopen dat Jordy een geweldige tijd mag beleven en mooie sportieve successen kan behalen'', aldus voorzitter Joop van Ettinger.

Meer weten over Jordy, kijk dan op zijn Slikkerveer-pagina; Klik hier