Let op: Alle trainingen voor nog niet begonnen jeugdelftallen zijn met een week uitgesteld naar maandag 27 augustus. Zie noodklok.

Tentenkamp 2018 weer supergeslaagd

tentenkamp-2018-weer-supergeslaagd
Bekijk alle foto's van: 2018-07-07 Tentenkamp 2018>

Geplaatst op: 14-07-2018

Het Tentenkamp 2018 voor de E- en F-pupillen van Slikkerveer was weer supergeslaagd. Dit keer zelfs voor het eerst twee nachtjes slapen en dubbel zoveel spelletjes en wedstrijden.

De foto's zijn slechts een klein deel van alle gemaakte foto's met het toestel van Frida Neeskens. Mis je een foto neem even contact op met Frida.

De kinderen keken er al weken naar uit, vrijdagavond 6 juli. De zon en alle leiders waren al aanwezig. Luchtbed oppompen , kleding per groep in de kleedkamers. De Tenten stonden op veld 3. Wat kan er nu nog misgaan.
Nou , ik vertel het maar gelijk, er is niets misgegaan. Begonnen die avond met het kwalificatie toernooi, voetballen, dat was de rode draad van dit evenement. Maar ook voldoende ruimte voor andere activiteiten. Het is inmiddels 10.45 uur op de 1ste avond, het dieren geluiden spel. Diverse ouders kwamen via de achterdeur naar het Sliknest om de instructies aan te horen. We dachten eerst aan een krokodil of een lama. Maar daar hadden de moeders problemen mee. Hoe klinkt dat ? Vooruit , we houden het bij een aap , poes , hond etc. etc. De dieren gingen in het rijerbos zich verstoppen. Maar waar dieren zijn, zijn ook vliegen en muggen. En dat hebben ze geweten. Armen en benen waren het doelwit, maar wel blijven zitten want de groepen waren nog niet langs geweest. Gelukkig , voor de dieren (ouders), hadden de groepen snel de  dieren gevonden. Terug naar het sportpark en puzzelen voor het woord. Nog even een klein feestje in de kantine en de eerste nacht brak aan, slapen met z’n alle in een grote tent , dat is toch waar het om draait. Voor sommige leiders iets minder, Frida had een rooster gemaakt, 3 uur waken bij de tent. Pfff, het is voor de kinderen, Ok.

Zaterdagochtend, 99% van de kinderen waren al wakker voor het ontbijt, ze hadden er zin in. Gelukkig stond op het boodschappenlijstje ook zonnecreme . Want die hadden we nodig, een dag vol met spelen op het veld. Eerst allemaal insmeren voordat we begonnen. Ook extra water en siroop stonden klaar. Zeskamp , jaren geleden ingediend door Edwin Neeskens , maar nu het volledige programma. Het viltje doorgeefspel met een knijper in je mond. Siameesbaloverbrengspel , het uitworpwasmandspel en het waterdoorgeefoverjehoofdspel. Te gek voor woorden, maar reuze gezellig met deze enthousiaste groep. Ding dong, Tonia roept, De lunch staat klaar. Was het de ene dag brood /beleg. Maar ook broodje knakworst , iedereen patat en natuurlijk pannenkoeken kwamen voorbij. Niet uit een voorverpakt zakje, maar gewoon gebakken op het sportpark en bij  Bianca Piersma thuis ( bedankt ). Tonia en Regina hadden de regie in de keuken.

Zaterdagmiddag, spijkerbroek hangen , spijkerpoepen, voetbalbowlen ( met Pins van bowlingcentrum de Theetuin) Gatendoek schieten ( bedankt Frenoflex ) en ook natuurlijk penalty schieten, in doel keeper van onze JO19-1 Sem Plaizier ( bedankt). Dit alles onder begeleiding van onze jeugdscheidsrechters, die ik bij deze ontzettend wil bedanken. 3 dagen aanwezig voor de kleine jeugd. Ze zeggen dat we in Nederland kampioen zitten zijn, maar deze jongens niet. Wedstrijden , spelbegeleiding, score bijhouden en vooral kritische klanken verwerken van de leiders. De beste stuurlui staan aan wal, zou ik maar zeggen. Top jongens, graag tot volgend jaar.
Zaterdagavond, Champions League en Europa League. Maar vooral de Disco. Dat begon al op het hoofdveld. Met z’n alle naar Links …….. en naar Rechts ……. ( film op Facebook ). Toen naar boven , olv van onze Dj’s Littie en Kenchi werd de zondagochtend aangetikt.

Zondagochtend, na een nacht waken door Michael  en Marc , werd iedereen uit de tent gehaald voor een lekker potje ochtendgymnastiek op veld 3. Alle kinderen deden mee !!!! Marc had het programma samengesteld als voorbereiding op de WK finale. Ontbijtje , loting en voetballen. Lunch en dan Buikschuiven. Michael had het zijl op veld twee al strak gespannen. Danny het water en de zeep erop, glijden maar. Ook de scheidsrechters waren van de partij. Een gesmeerde afsluiter van het weekend. Dat was het wel. Met geweldige vrijwilligers als leiders, keukendiensten, hand en span diensten etc. etc. Niet alleen uit de senioren hoek, maar ook uit onze eigen jeugd. Niet te vergeten de ouders. Trots en blij ben ik.

Zondagmiddag, weer douchen en alle kleren bij elkaar rapen. Tijd voor de prijsuitreiking.
De beste danser , de vrolijkste noot , de beste vrienden, de langste slaper etc. waren enige prijzen voor een individu. Maar ook de winnaar van het weekend werd bekend gemaakt. Voor mij is iedereen een winnaar dit weekend. Mogelijk gemaakt door sponsoren, daarvoor onze dank.

Groepsponsoren:
LF Event Group
Attent  verzekeringen
Slagerij Barten
Voetbalschool  Slikkerveer
Frenoflex
Machinefabriek Barth
Kieboom
Reyer Travel

Voor al het fruit voor dit weekend: Frukar bv  en Fruitzaam
Voor het leveren en bedrukken en sponseren van alle T shirts voor de kinderen en begeleiders: Barrie Tieleman / TwinSign Reclame
Voor elk jaar de boodschappen d.m.v. kadobonnen: AH Dillenburgplein
Mede door u kunnen wij de kinderen voor een symbolische bijdrage van 5 euro dit weekend organiseren.

Bedankt, bedankt en nog eens bedankt namens de kinderen.

Maar nu , de winnaar van tentenkamp 2018 is geworden: Frenoflex

Groet,