Tentenkamp 2016 - Update foto’s

tentenkamp-2016

Geplaatst op: 12-08-2016

In het weekend van zaterdag 2 juli en zondag 3 juli werd de 27-ste editie van het jaarlijkse Tentenkamp gehouden bij Slikkerveer. Met zo´n 80 kinderen en 25 vrijwilligers werd het weer een bijzondere belevenis op het sportpark. Nadat alle deelnemers waren binnengekomen werden zij in teams verdeeld, werden de shirts van de team-sponsors versiert en een teamnaam verzonnen. Hierna volgende de groepsfoto bij de tent en werd er begonnen met de eerste spelletjes.

Tijdens het Tentenkamp werden natuurlijk verschillende spelletjes gedaan. Zo werd er op zaterdag gestreden om de penaltybokaal en werd er gekeken wie er het hardste kon schieten. Aan het einde van de avond gingen alle ploegen het bos in om dieren te zoeken die daar verstopt zaten. Na het dierengeluidenspel werd er nog uurtje een feestje gevierd, waarna iedereen lekker naar zijn bed ging om de volgende dag weer fris en fruitig aan het ontbijt te zitten. Al bleek dit de volgende ochtend toch wel erg vroeg te zijn.

Op zondag 3 Juli werd het EK 2016 nagespeeld. Nadat de loting had plaatsgevonden gingen de ploegen van start en na wat spannende duels werd Italië de kampioen van het EK. Na zoveel wedstrijden spelen krijg je natuurlijk honger en werd er met zijn allen pannenkoeken gegeten. Na de lunch stond iedereen te springen om naar beneden te gaan want ze mochten gaan buikschuiven. Om 14.00 uur kwamen de ouders de kinderen weer ophalen en werd de prijsuitreiking gehouden. Er waren onder andere prijzen voor het hardste schot, de hardste snurker en de beste helper, maar er was natuurlijk maar 1 beker belangrijk en dat was welke team het Tentenkamp 2016 wist te winnen Het was een nek aan nek race geweest tussen Slikkerveer-rood van leider Edwin Neeskens en he tteam van Louwerens Timmer & Onderhoudsbedrijf met Rene Visser als leider. Uiteindelijk scheelde het maar 1 puntje, maar Tentenkamp 2016 werd gewonnen door het team van Louwerens Timmer & Onderhoudsbedrijf.

De organisatie van Tentenkamp kan terug kijken op een geslaagd weekend. Een Tentenkamp kan niet draaien zonder sponsors daarom willen wij naast vele particuliere sponsors in het bijzonder de volgende sponsoren bedanken: Hoofdsponsor AH Dillenburgplein, ZBN Zonwering, HCA Project Support, MEM Benelux BV, ForReal, Frenoflex kunststofvloeren, Louwerens Timmer & Onderhoudsbedrijf en Frukar.

Nogmaals willen wij een iedereen bedanken voor zijn hulp en inzet tijdens Tentenkamp 2016.

Hierbij de foto's: Tentenkamp Deel 1Tentenkamp Deel 2 en Tentenkamp Deel 3