Let op: Zondag 20 september 14.00 uur: Kethel Spaland - Slikkerveer (Competitiewedstrijd 1)

Tentenkamp 2015 gewonnen door team Dura Ship

tentenkamp-2015-in-volle-gang
Bekijk alle foto's van: 2015-08-15 Tentenkamp 2015>

Geplaatst op: 15-08-2015

Vandaag, 15 augustus 2015,  is dan eindelijk de 26-ste editie van het Tentenkamp voor de F- en E-pupillen van start gegaan. Oorspronkelijk stond het jaarlijkse evenement gepland aan het einde van het seizoen, maar door de te tropische omstandigheden toen, werd het verplaatst naar de start van het nieuwe seizoen. Door deze datumwijziging en het samenvallen met de vakantie en 3x2 was het aantal deelnemers wat minder dan gebruikelijk, maar de kinderen die er wel bij zijn maken een bijzondere editie van het Tentenkamp mee, want er zijn heel veel verschillende prijzen te verdienen. 

Nadat de deelnemers waren binnen gedruppeld werden ze door de organisatie welkom geheten en in teams verdeeld. Alle teams kregen weer een mooi shirt van de sponsors, waarna eerst de fotoshoot volgde en daarna de spelletjes startten. 

Het Tentenkamp 2015 worden mede mogelijk gemaakt door Hoofdsponsor AH Dillenburgplein en overige sponsors: AJS Transport, A&M Recycling, Flynth Adviseurs en Accountants, SPORT 2000, Taveerne Den Dill, Dura Ship, ZBN Zonwering Ridderkerk, Procore, Resoort Reclame bv, Euro Patteserie, Haitsma Graveerwerk Ridderkerk, Eosta (fruit), MEM Benelux bv, Joop en Wil van 3 uit 9, Kantine beheerder Marco Schouten, Vrienden Van Slikkerveer, Stichting Jeugdsponsor van SV Slikkerveer.

Op de zondag werden de eindklassementen opgemaakt. Het bleek een nek-aan-nek race te zijn tussen de teams van Dura Ship van leider Uhud Ollong en SPORT 2000 van de leiders Theo Jagt en Micha Voermans. Uiteindelijk was slechts 1 enkel puntje doorslaggeven voor de winst. Net als vorig jaar werd het team Dura Ship, dat zich ook wel SWAG noemde, van leider Uhud Ollong tot winnaar uitgeroepen. Daarnaast waren er ook nog afzonderlijke prijzen voor onder andere de hardste snurker en luidste boer, zodat weer veel deelnemers in de prijzen vielen. Kortom de organisatie van het Tentenkamp 2015 kan terugkijken op een zeer geslaagde editie.   Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x