Teamfoto’s zondag 1 september aanstaande

Geplaatst op: 28-08-2013

Zoals elke jaar worden van alle teams (jeugd en senioren) weer teamfoto's gemaakt om op de website te plaatsen. Gestart wordt met het maken van teamfoto's op zondag 1 september aanstaande.
Dan zijn in principe aan de beurt de teams van Slikkerveer 4 en 8 (om 09.45 uur), VE1 en VE2 (om 11.45 uur) en 3 (om 13.30 uur) en 7 (om 13.45 uur)

Alle spelers worden hierbij opgeroepen om op tijd aanwezig te zijn. De teamfoto's worden gemaakt voor de aanvang van de wedstrijden, maar moeten wel tijdig klaar zijn om de wedstrijden geen vertraging op te laten lopen. Op voorhand dus ieders medewerking gevraagd.

Mochten er vragen zijn, dan kan contact opgenomen worden met bestuurslid Arjan 't Jong, bereikbaar via email: pr@svslikkerveer.nl