Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Teamfoto’s op 13 en 14 september | sv Slikkerveer

Teamfoto’s op 13 en 14 september

Geplaatst op: 10-09-2014

Afgelopen zaterdag 6 september is voor velen het voetbalseizoen weer gestart met de eerste wedstrijden. Om alle teams weer volledig op de website te kunnen plaatsen worden er weer individuele en teamfoto's gemaakt.

Op zaterdag 13 september gaan alle thuis spelende teams op de foto, die nog niet op de foto zijn geweest. Om alle wedstrijden op tijd te kunnen laten beginnen dienen alle teams tijdig aanwezig te zijn en zich volledig aangekleed op het hoofdveld te melden voor de foto's. De teams zijn:

08.10 uur: E4, E5, E6, E7 en F5

09.25 uur: D6. F1 en F2

10.55 uur: C4 en D5  (E1 is reeds op de foto gezet).

13.00 uur: MA1 (B1 en C1 zijn reeds op de foto gezet).

14.55 uur: C2 en C3  (A1 is reeds op de foto gezet).

Op zondag 14 september gaan de volgende teams op de foto;

11.50 uur: Slikkerveer 9 en Slikkerveer VE2.

Niet bekend is of Slikkerveer 2 en Slikkerveer 4 reeds ingedeeld zijn en ook op de foto gezet kunnen worden. Als dit wel zo is, graag vroegtijdig dit even doorgeven, dan kunnen ook deze teams op de foto.

Graag ieders medewerking hier weer bij,  dan lopen de wedstrijden geen vertraging op.
Mochten er vragen zijn, dan kan men hiervoor terecht bij Arjan 't Jong, telefoon 078-6127439 of email: pr@svslikkerveer.nl