Let op: Dinsdag 17 september: 20.00 uur Slikkerveer - Fc IJsselmonde (vrs)

Teamfoto’s dit en volgend weekend

teamfotos-dit-en-volgend-weekend

Geplaatst op: 29-08-2019

Afgelopen zaterdag ging de A1 al op de foto. De komende twee weekenden gaan alle andere teams op de foto. Alle teams die dit en volgend weekend thuis spelen gaan dan op de foto. Het verzoek is dan ook aan alle spelers, leiders en trainers om rekening te houden met de complexe logistieke operatie hiervan en dus een half uurtje eerder op de club te zijn, zodat de wedstrijden op het geplande tijdstip kan starten. Alle teams dienen zich vooralsnog te melden op het hoofdveld voor de teamfoto's.

Deze foto's komen traditiegetrouw uiteraard ook weer op de website te staan, maar ook in de komende presentatiegids. Een mooie gids waar zoveel mogelijk Slikkerveerders in komen te staan.
In het kader van de AVG is het uiteraard mogelijk, dat een speler niet met zijn gezicht op de foto wil komen te staan op onze website of in de gids. Dit kan ter plaatse worden doorgegeven aan de fotograaf, zodat er rekening mee gehouden kan worden.

Zijn er vragen, dan kan contact opgenomen worden met bestuurslid Arjan 't Jong, via e-mail pr@svslikkerveer.nl of telefoon 06-11075514.