sv Slikkerveer neemt nieuwe cv-ketel in gebruik

sv-slikkerveer-neemt-nieuwe-cv-ketel-in-gebruik

Geplaatst op: 27-01-2014

Voetbalvereniging sv Slikkerveer kreeg aan het einde van het vorig jaar plotseling te maken met het uitvallen van de cv-ketel, die zorgt voor warm water in de kleedkamers. Middels financiële bijdragen van zowel het coöperatiefonds van de Rabobank als via Stichting Fonobori , was dit grote probleem  van de warmwatervoorziening op een snelle manier opgelost.

,,Wij zijn als vereniging superblij met de hulp van het coöperatiefonds van de Rabobank en Stichting Fonobori, want anders hadden wij dit niet voor elkaar kunnen krijgen. Nu kon er slechts een paar dagen niet met warm water gedoucht worden en was dat goed te overzien. Zonder deze bijdragen had onze situatie er zeker heel anders uitgezien’’, vertelt een tevreden voorzitter Joop van Ettinger, die samen met penningmeester Rob de Ruijter afgelopen zondag een kijkje nam bij de nieuwe cv-ketel.