Let op: Woensdag 13-12-2017: Keeperstrainingen gaan niet door.

Stichting Jeugdsponsor doneert € 5.000

stichting-jeugdsponsor-doneert-5.000

Geplaatst op: 09-07-2016

De Stichting Jeugdsponsor sv Slikkerveer heeft, dankzij haar trouwe sponsoren, tijdens het seizoen 2015/2016 maar liefst € 5.000 beschikbaar kunnen stellen aan de jeugdafdeling.

De stichting ondersteunt de jeugdafdeling op vele manieren, maar met name met financiële bijdragen om vele noodzakelijke activiteiten en materialen voor de jeugdafdeling te kunnen bewerkstelligen.  Zij maken zich niet alleen hard voor selectieteams, maar voor alle jeugdspelers, jeugdtrainers en scheidsrechters. Afgelopen seizoen is bijvoorbeeld geïnvesteerd in materialen, gecertificeerde jeugdtrainers en jeugdtoernooien.

Wilt u ook de Stichting Jeugdsponsor sv Slikkerveer een warm hart toedragen en daarmee een bijdrage leveren aan de doelstelling om met alle jeugdteams op een zo hoog mogelijk niveau te voetballen? Voor slechts € 275,- excl. btw per seizoen kunt u donateur worden. Aanmelden kan bij Ronald Capelle, via stichtingjeugdsponsor@svslikkerveer.nl of 06-42123013.

Vaders, moeders, opa's, oma's, clubleden en andere 'privépersonen' kunnen uiteraard ook sponsor worden!