Steun Slikkerveer in de strijd om lijfsbehoud!

steun-slikkerveer-in-de-strijd-om-lijfsbehoud

Geplaatst op: 20-04-2018

Aanstaande zondag neemt Slikkerveer het in de onderste regionen van 2e klasse D op tegen Excelsior'20. Om 14:00 uur wordt op het Reijerpark afgetrapt. Voor de ploeg van interim trainer Warry van Wattum is dit een belangrijk duel in de strijd om lijfsbehoud en de achtervolging op directe concurrent WCR. De Ridderkerkers hebben nog 5 wedstrijden om het gat van 4 punten te dichten. Excelsior'20 heeft op dit moment 8 punten meer dan sv Slikkerveer en speelt nog volop voor directe handhaving in de 2e klasse.

Komt u allen zondag naar het Reijerpark om de ploeg aan te moedigen! Na deze wedstrijd wordt in de kantine live de bekerfinale tussen AZ en Feyenoord uitgezonden. Die wedstrijd begint om 18:00 uur.