Let op: Woensdag 26 september 17.30 uur teamfoto's alle mini-pupillen (MP1 t/m MP4). Svp. alle teams op tijd aanwezig.

Stem op sv Slikkerveer in de Rabobank Clubkas campagne

stem-op-sv-slikkerveer-in-de-rabobank-clubkas-campagne

Geplaatst op: 28-03-2018

Vanaf vandaag tot en met dinsdag 10 april is het voor leden van de leden van Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde mogelijk om te stemmen op hun favoriete clubs. Met die stemmen wordt vervolgens € 75.000 verdeeld die door Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde beschikbaar wordt gesteld voor het clubleven in Ridderkerk en omgeving! Het geld dat wij vervolgens ontvangen van de Rabobank, gebruiken wij om het groot achterstallig onderhoud op het sportpark van te bekostigen, zoals onze kleedkamers.

Ben jij lid van Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde, stem dan via DEZE LINK op jouw 5 favoriete clubs in de omgeving, waaronder natuurlijk op sv Slikkerveer. Vraag ook al jouw vrienden, kennissen en familie om op Slikkerveer te stemmen, we willen namelijk een zo hoog mogelijk bedrag binnenhalen om het sportpark weer van een mooie impuls te voorzien!

Heb jij wel een lopende rekening bij Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde, maar ben je verder nog geen lid? Dan kun je HIER lid worden van de bank.

Stemmen kan dus HIER.