Let op: Zondag 8 december 2019: 14.00 uur Slikkerveer 1 - HOV/DJSCR 1

Stem op Cor van Dam als jouw clubheld!

stem-op-cor-van-dam-als-jouw-clubheld

Geplaatst op: 12-11-2019

Onze Cor van Dam is genomineerd voor clubheld van het jaar. Stem nu op Cor als jouw clubheld! Stemmen kan via: http://bit.ly/clubheldcor

Onderweg naar de kleedkamer kom je hem al tegen, onze materiaalmeester. Hij zorgt ervoor dat de kleedkamer beschikbaar is en jij je op je gemak wedstrijd klaar kan maken. Op het moment dat jij de eerste helft speelt is Cor alweer druk in de weer. In de rust staat er namelijk thee (of voor de jongste talenten goedgemengde ranja) klaar, zodat je er in tweede helft weer tegen aan kan. Overwinning in de wacht gesleept? Dat is mooi! Snel omkleden om de derde helft in te gaan. De wastas kan je bij Cor neergooien. Hij zorgt ervoor dat jullie er volgende week weer fris bij lopen.

Dit is nog maar in een notendop uitgelegd van wat onze Cor allemaal doet. Een ware clubheld dus!

Laten we ervoor zorgen dat Cor van Dam dé clubheld van het jaar wordt. Let op: stemmen kan tot 2 december.