Let op: Dinsdag 21 januari: 20.15 uur Slikkerveer 1 - ZBVH 1 (vrs)

Stem op Ashley van der Waals als jouw Unieke Sporttalent!

stem-op-ashley

Geplaatst op: 24-09-2019

Vind jij Ashley van der Waals ook Uniek Sporttalent van 2019? Stem dan nu op haar! De algemene stemronde loopt tot 29 september.
Stemmen kan via deze link: https://bit.ly/2mIdbus

Ook dit jaar vindt de Uniek Sporttalent Verkiezing weer plaats. Uniek Sporten vindt dat sporten voor iedereen belangrijk is, een beperking hoeft daarbij geen belemmering te zijn. Hier staan wij als vereniging volledig achter. Wij proberen elk talent dan ook te helpen en verder te ontwikkelen.

Tussen de genomineerde vinden we in de categorie ‘lichamelijke of zintuigelijke beperking’ ook een Slikkerveerder. Ashley van der Waals, speelster van de E6, heeft een beperking. Gelukkig houdt dit haar niet tegen en is zij wekelijks te vinden op het voetbalveld.

De negenjarige Ashley geniet enorm wanneer ze het veld weer op mag. Dit is het moment dat niemand haar tegenhoudt!

Afgelopen seizoen vond er ook een heel mooi moment plaats tijdens een van de wedstrijden. Een moment wat ervoor zorgde dat ouders en overige supporters met tranen in hun ogen langs de lijn stonden. Ashley nam het met haar team op tegen een team waar ook een speler met een beperking in zat. Ondanks een verlamming aan de rechterkant was hij keeper. “Dan ga ik wel in de goal staan, want dat is wel zo eerlijk. Zo hebben we beiden een keeper met een beperking”, riep Ashley.

De Uniek Sporttalent verkiezing kent drie categorieën. Per categorie zijn er drie winnaars. Naast de titel Uniek Sporttalent 2019 krijgen de winnaars nog meer. Zo zijn er niet alleen prijzen te winnen voor de talenten zelf, maar ook voor de sportverenigingen. Voor de winnende verenigingen zijn er mooie geldbedragen die geïnvesteerd kunnen worden in de jeugd!Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x