Start nieuw seizoen zondag

start-nieuw-seizoen-zondag

Geplaatst op: 24-07-2015

Aanstaande zondag 26 juli begint het eerste elftal onder leiding van kersvers hoofdtrainer Danny Wijnstekers aan het seizoen 2015/2016. De selectie zal zondag, dinsdag, donderdag en vrijdag trainen, om vervolgens zondag 2 augustus de eerste oefenwedstrijd voor eigen publiek te spelen.

Die oefenwedstrijd neemt Slikkerveer het thuis op tegen vv Hillegersberg. De aftrap van dat duel vangt aan op het gebruikelijke tijdstip: 14:00 uur. Twee dagen later staat er wederom een training op het programma. De dag daarop, woensdag 5 augustus, wordt op de Bolnesser Berg afgetrapt tegen vv Rijsoord in de strijd om het Ridderkerkers Kampioenschap. Zaterdag 8 augustus vinden de finaleduels van deze prestigestrijd plaats, waarop Slikkerveer het opneemt tegen de winnaar/verliezer van Bolnes – RVVH.

Daarna speelt de selectie eerst nog de vriendschappelijke uitwedstrijden tegen vv Dilettant en IFC - waarin Slikkerveer oude bekenden Richard Mank, Mark Offerman, Roy Schep en later Mike van Dongen treft – om vervolgens in het weekend van 14 t/m 16 augustus samen met het tweede te vertrekken naar Wintelre voor een trainingsweekend. Bij ’t Caves zal de basis gelegd worden voor de reeks bekerwedstrijden en de competitie.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x