Start nieuw seizoen zondag

start-nieuw-seizoen-zondag

Geplaatst op: 24-07-2015

Aanstaande zondag 26 juli begint het eerste elftal onder leiding van kersvers hoofdtrainer Danny Wijnstekers aan het seizoen 2015/2016. De selectie zal zondag, dinsdag, donderdag en vrijdag trainen, om vervolgens zondag 2 augustus de eerste oefenwedstrijd voor eigen publiek te spelen.

Die oefenwedstrijd neemt Slikkerveer het thuis op tegen vv Hillegersberg. De aftrap van dat duel vangt aan op het gebruikelijke tijdstip: 14:00 uur. Twee dagen later staat er wederom een training op het programma. De dag daarop, woensdag 5 augustus, wordt op de Bolnesser Berg afgetrapt tegen vv Rijsoord in de strijd om het Ridderkerkers Kampioenschap. Zaterdag 8 augustus vinden de finaleduels van deze prestigestrijd plaats, waarop Slikkerveer het opneemt tegen de winnaar/verliezer van Bolnes – RVVH.

Daarna speelt de selectie eerst nog de vriendschappelijke uitwedstrijden tegen vv Dilettant en IFC - waarin Slikkerveer oude bekenden Richard Mank, Mark Offerman, Roy Schep en later Mike van Dongen treft – om vervolgens in het weekend van 14 t/m 16 augustus samen met het tweede te vertrekken naar Wintelre voor een trainingsweekend. Bij ’t Caves zal de basis gelegd worden voor de reeks bekerwedstrijden en de competitie.