Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Sportpark gesloten tot 6 april 2020 | sv Slikkerveer

Sportpark gesloten tot 6 april 2020

sportpark-voorlopig-gesloten

Geplaatst op: 13-03-2020

Alle competitie- en bekerwedstrijden zijn door de KNVB tot en met 5 april afgelast. In navolging van de adviezen van het RIVM en de KNVB heeft het bestuur besloten sowieso tot en met zondag 5 april alle trainingen, wedstrijden en andere activiteiten op te schorten. De kantine is eveneens gesloten en misschien nog wel belangrijker is dat het sportcomplex daadwerkelijk op slot moet van de overheid. Degene die nog wel op het sportpark komt door over of door de hekken te klimmen riskeert direct een boete. De wijkagent is hiervan op de hoogte en zal meteen handhavend optreden. Let dus op: doe dit vooral niet.

Mochten er nieuwe maatregelen worden afgekondigd door de KNVB/overheid, dan zullen we die uiteraard volgen.