Let op: Zondag 9 augustus 2020: 10.30 uur Slikkerveer - Fc IJsselmonde (vrs) - Let op aanvangstijdstip!

Sportpark Reyerpark weer open: lees hier de maatregelen

sportpark-reyerpark-weer-open

Geplaatst op: 14-07-2020

Fantastisch nieuws, want het sportpark is open! Dat betekent dat trainingen, wedstrijden, toernooien en evenementen met publiek weer zijn toegestaan. De kantine is op 16 juli tijdens de algemene ledenvergadering weer toegankelijk voor leden. Vanaf zondag 19 juli 12.00 is de kantine volgens het zomerrooster voor alle bezoekers geopend.

Wel zijn er nog regels die voor iedereen gelden..
Als je klachten hebt die kunnen duiden op het coronavirus, blijf je uiteraard thuis. Datzelfde geldt als een huisgenoot positief is getest op corona. Ben je gezond, schat dan voor jezelf goed de risico’s in om je in groepen te begeven. Raadpleeg desnoods je huisarts.

Alle aanwezigen van 18 jaar of ouder die niet aan het sporten zijn, houden 1.5 meter afstand. In geval van grote evenementen en wedstrijden met meer dan 250 aanwezigen, moeten wij werken met een aanmeldformulier. Deze formulieren plaatsen wij op de website. Wij kunnen bij de poort gezondheidschecks afnemen door het stellen van vragen.

Het bestuur en alle vrijwilligers zetten zich in om alle veiligheidsmaatregelen zo goed en gezond mogelijk te combineren met Slikkerveerse gastvrijheid. Wij vertrouwen op alle betrokkenheid en saamhorigheid om voor een ieder een veilig verblijf mogelijk te maken. Volg daarom de aanwijzingen op.

Het is sowieso nog even niet zoals we gewend zijn. Vermijd bijvoorbeeld schreeuwen, schud geen handen en geef geen highfives.

Kantine
De kantine biedt plaats voor 50 mensen. Het is verplicht om te zitten op een kruk of stoel en niet toegestaan om te schuiven met meubilair. Het bestellen en afhalen van consumpties kan op de aangegeven plekken. Gebruik voor het verlaten van de kantine de uitgang bij de bestuurskamer.

Spelers
Spelers van 18 jaar en ouder moeten binnen de lijnen tijdens de warming-up en rustmomenten 1,5 meter afstand houden. Gebruik zoveel mogelijk eigen materialen en maak materialen die veel met handen worden aangeraakt na het voetballen schoon. Vermijd contact bij bijvoorbeeld een wissel, het vieren van een doelpunt of een andere wedstrijdsituatie.

Trainers, begeleiders en vrijwilligers
Wij adviseren om de samenstelling zo vast mogelijk te houden. Train dus zo veel mogelijk in vaste groepen. Zorg in de dug-out steeds voor 1,5 meter afstand en probeer ook tijdens het voetballen, indien mogelijk, 1,5 meter afstand te houden tot spelers van 13 jaar en ouder. Voetballers van 18 jaar en ouder moeten ook tijdens rustmomenten en de warming-up 1,5 meter afstand tot elkaar houden. Er hoeft geen 1,5 meter afstand gehouden te worden tot spelers tot en met 12 jaar. Vermijd contact bij bijvoorbeeld een wissel, het vieren van een doelpunt of een andere wedstrijdsituatie en spreek spelers vooral aan als zij de regels niet naleven.

Kleedkamers
Er mag ook weer omgekleed en gedoucht worden. De kleedkamers zijn na het voetballen onbeperkt beschikbaar voor iedereen onder de 18 jaar. Voor iedereen van 19 jaar of ouder is er wel een maximum aantal plekken per kleedkamer.
Kleedkamer 1 t/m 8: 7 personen
Kleedkamer 9 en 10: 5 personen
Kleedkamer 11 en 12: 9 personen

Verzorging
Er wordt één persoon per verzorger tegelijk behandeld. Wacht buiten de behandelruimte totdat je naar binnen wordt geroepen en was je handen bij binnenkomst. Neem zelf een handdoek mee. Het dragen van een mondkapje is toegestaan. Mocht je de voorkeur hebben dat de verzorging bij behandeling een mondkapje draagt, is dat ook mogelijk.

Coronacoördinatoren
Voor vragen, neem gerust contact op met onze coronacoördinatoren Jan Snijder (06 29 09 10 13) en Michael van Aalten (06 42 32 45 49).

Het bestuur wenst iedereen een gezond en plezierig verblijf!